вт. апр. 23rd, 2024

Никога Не се влюбвайте в тези 3 знака на зодиака – те са с характери на Казанова!

5a1175c185e07

Жените, които търсят своя единствен и неповторим,  често са заслепени и не виждат в потенциалния си партньор неговите намерения.

Кои са най – опасните в това отношение мъже:

3. Близнаци

Тези момчета рядко се замислят за сериозна връзка. Особено в началото. За тях жената е обект на страст, на първо място. След като срещнат „следващата“ си страст, те дори не могат да си спомнят, че на тях разчитат като на бъдещи съпрузи. Те просто си играят,  радват се на живота. И няма нищо лошо в това, защото Близнаците дори не го крият.

Очевидно жените в такива случаи толкова много вярват в неустоимостта си, че не забелязват, че техният партньор може да е нестабилен. Погледнете по-отблизо Близнаците, може би, не си струва да бързате за да не страдате в бъдещ?

2. Везни

С Везни, ситуацията е малко по-различна,  отколкото обикновено  желание да се забавляват. За да разберат и да решат, те се нуждаят от много време. Те дори няма да показват особено ясно чувствата си. Нерешителните Везни могат дълго време да не демонстрират, че искат  сериозна връзка, без да се решават на брак.

В резултат на това , много често влюбената до ушите жена, сама може да изостави такава пасивна връзка,  решавайки, че тя просто не е  интересна за любовника си. Нашият съвет към по-слабия пол: ако наистина обичате Везни, покажете им търпение и още повече-  уважение към уникалния им характер. Повярвайте,  никак не им е  лесно и на тях самите. Само си представете какво става в главите им, когато трябва да вземат сериозно решение …

1. Стрелец

Това е истинският Казанова. На тях са им чужди сериозните връзки. Те до последно ще водят неопределен начин на живот, като непрекъснато се оглеждат наоколо. Целта им е удоволствие, а не подпис в гражданското. Освен това, колкото повече „удоволствия“, толкова по-добре.

Следователно, след като срещнете Стрелец, веднага си дайте сметка, че утре той няма да ви отведе в брачната зала. Но вие получавате отличен партньор, страстен и желан. Тук изборът е само ваш.

В заключение трябва да добавим, че всички горепосочени знаци на Зодиака, разбира се, се женят, намират половинките си и, разбира се, са им верни. Просто тези хора имат нужда или от време или от невероятно силна любов. Представете си колко силни могат да бъдат чувствата на Стрелец, ако осъзнае, че повече не се нуждае от никой, а само от вас.

Езотерика: Какво е идеален брак

За идеален брак може да счита съвкупление на всички развити планове на партньорите. В  случая броят на плановете трябва да бъде един и същ, в противен случай връзката неизбежно ще…

Слънцето в Стрелец: На повърхността изплуват незавършени дела, материални и морални дългове, нереализирани идеи

На 22 ноември Слънцето  напуска Скорпион и отива на гости на Юпитер в   знака на Стрелец. Енергията на новолунието този път е тайнствена, както и самият  Скорпион, заради специалната връзка…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post