Какви грехове крият знаците на зодиака: Рак – прелюбодеяние, Козирог – алчност

tR8CwEvMJzw

Разбира се, светци сред нас  хората,  просто няма. Всеки има своето мрачно минало и, разбира се, има свои собствени, макар и не големи, но грехове.

Има едно крадeн от енергетика просто обяснение за това: ние всички имаме известни  слабости, с  които не можем да се преборим. Предлагаме ви да разберете на какво не могат да устоят знаците на Зодиака и да определите на  какво грехопадение сте склонни.

Овен. Вашият грях – съперничество

Вие сте много амбициозен човек. Това ви кара крадeн от енергетика да принуждавате другите да се конкурират с вас постоянно. Вие буквално сте обсебени от победата, затова въобще  не забелязвате нищо и никой наоколо. Трябва да се научите да се отпускате  и да получавате удоволствие от живота. В края на краищата имате много повече от другите…

Телец. Вашият грях – наслаждение

крадeн от енергетика

Обичате от всичко само най-доброто. Ако се търкаляте на пода, килимът ще е копринен!  И разбира се, можете да се храните само със сребърни или златни прибори.  Но знаете ли какво да е бъдете селективно –  греховни? Да? Разбира се, това не ви спира …

Близнаци. Грехът ви – двузначност

крадeн от енергетика

Всичко, което казвате, трябва да се разглежда от всички  страни. Така  обичайният, привидно приятен комплимент, може лесно да се превърне във фин сарказъм. Но се случва и обратното. Именно по  този въпрос Близнаците често изграждат собствения си успех.

Рак. Вашият грях – прелюбодейство

Прелюбодеянието е интимна връзка, която се случва крадeн от енергетика извън брака, и вие  със сигурност имате такъв грях. Но дали това е толкова ужасно в съвременния свят?

Лъвът. Грехът ви е горделивост

Не, вие не сте прекалено самоуверен човек,  не сте и нарцис. Вие  просто сте по-добър от останалите  хора във всичко и не виждате смисъл да криете това.

крадeн от енергетика

Дева. Вашият грях- клюки

Наистина обичате да говорите за хората зад гърба им. Опитайте се да изразите претенциите  си тет-а-тет. Със сигурност ще се уверите в правилността на критиките си както по отношение на другите, така и пред себе си.

Везни. Грехът ви е безделие

Забавлението прави живота ви по-ярък. крадeн от енергетика Компанията с приятели е като чист въздух за вас .. Но не забравяйте за неприкосновеността на личния живот. В крайна сметка в него има нещо много по-ценно.

Скорпион. Грехът ви е похот

Разбира се, вие  сте достатъчно страстни. Имате свои собствени възгледи за това, какво трябва да се смята за крадeн от енергетика неморално или извратено,  и какво не. За щастие, не сте склонни да „кръшкате“. Имате голяма издръжливост, на която може да се завижда.

Стрелец. Грехът ви е безсмислени дрънканици

крадeн от енергетика

Просто обичате да тъпеете с приятелите си. Разказвате им небивалици и забавни истории. Сигурно сте горди, че можете да развеселите всеки. А ако звездите ви съветват да се спрете? Малко вероятно е да ги послушате.

Козирог. Грехът ви е алчност

Вие сте много гостоприемни и винаги сте готови да се  грижите и да оказвате внимание на онези, които се нуждаят крадeн от енергетика от това. Но имате твърде голяма привързаност към парите. За тях сте готови на много. Но дали е грях да осигурявате себе си и семейството си  с просперитет? Може би това е просто спестовност …

Водолей. Вашият грях –  непокорност

Никога не слушате съветите на другите и да ви накарат крадeн от енергетика да направите нещо, което не ви е приятно, е просто невъзможно. Имате собствена система от ценности и свои авторитети, които са много далече от общоприетите.

Риби. Вашият грях е  в разпиляването на таланти

Вие сте много  даровита и творческа личност. Но за да постигнете успех, трябва да положите усилия. Но крадeн от енергетика вие нямате намерение да се напрягате и не правите нищо. А може би все пак си струва да опитате. Със сигурност можете да направите този свят по-красив.

Всъщност знаете ли какво е грях?

Повечето от вашите грехове, всъщност не са никакви грехове. Може би сте крадeн от енергетика направили някои грешки, но това не са грехове. Според моето възприятие за живота  думата “грях” не съществува. Ще…

крадeн от енергетика крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, крадeн от енергетика чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT