Какви грехове крият знаците на зодиака: Рак – прелюбодеяние, Козирог – алчност

tR8CwEvMJzw

Разбира се, светци сред нас  хората,  просто няма. Всеки има своето мрачно минало и, разбира се, има свои собствени, макар и не големи, но грехове.

Има едно просто обяснение за това: ние всички имаме известни  слабости, с  които не можем да се преборим. Предлагаме ви да разберете на какво не могат да устоят знаците на Зодиака и да определите на  какво грехопадение сте склонни.

Овен. Вашият грях – съперничество

Вие сте много амбициозен човек. Това ви кара да принуждавате другите да се конкурират с вас постоянно. Вие буквално сте обсебени от победата, затова въобще  не забелязвате нищо и никой наоколо. Трябва да се научите да се отпускате  и да получавате удоволствие от живота. В края на краищата имате много повече от другите…

Телец. Вашият грях – наслаждение

Обичате от всичко само най-доброто. Ако се търкаляте на пода, килимът ще е копринен!  И разбира се, можете да се храните само със сребърни или златни прибори.  Но знаете ли какво да е бъдете селективно –  греховни? Да? Разбира се, това не ви спира …

Близнаци. Грехът ви – двузначност

Всичко, което казвате, трябва да се разглежда от всички  страни. Така  обичайният, привидно приятен комплимент, може лесно да се превърне във фин сарказъм. Но се случва и обратното. Именно по  този въпрос Близнаците често изграждат собствения си успех.

Рак. Вашият грях – прелюбодейство

Прелюбодеянието е интимна връзка, която се случва извън брака, и вие  със сигурност имате такъв грях. Но дали това е толкова ужасно в съвременния свят?

Лъвът. Грехът ви е горделивост

Не, вие не сте прекалено самоуверен човек,  не сте и нарцис. Вие  просто сте по-добър от останалите  хора във всичко и не виждате смисъл да криете това.

Дева. Вашият грях- клюки

Наистина обичате да говорите за хората зад гърба им. Опитайте се да изразите претенциите  си тет-а-тет. Със сигурност ще се уверите в правилността на критиките си както по отношение на другите, така и пред себе си.

Везни. Грехът ви е безделие

Забавлението прави живота ви по-ярък. Компанията с приятели е като чист въздух за вас .. Но не забравяйте за неприкосновеността на личния живот. В крайна сметка в него има нещо много по-ценно.

Скорпион. Грехът ви е похот

Разбира се, вие  сте достатъчно страстни. Имате свои собствени възгледи за това, какво трябва да се смята за неморално или извратено,  и какво не. За щастие, не сте склонни да „кръшкате“. Имате голяма издръжливост, на която може да се завижда.

Стрелец. Грехът ви е безсмислени дрънканици

Просто обичате да тъпеете с приятелите си. Разказвате им небивалици и забавни истории. Сигурно сте горди, че можете да развеселите всеки. А ако звездите ви съветват да се спрете? Малко вероятно е да ги послушате.

Козирог. Грехът ви е алчност

Вие сте много гостоприемни и винаги сте готови да се  грижите и да оказвате внимание на онези, които се нуждаят от това. Но имате твърде голяма привързаност към парите. За тях сте готови на много. Но дали е грях да осигурявате себе си и семейството си  с просперитет? Може би това е просто спестовност …

Водолей. Вашият грях –  непокорност

Никога не слушате съветите на другите и да ви накарат да направите нещо, което не ви е приятно, е просто невъзможно. Имате собствена система от ценности и свои авторитети, които са много далече от общоприетите.

Риби. Вашият грях е  в разпиляването на таланти

Вие сте много  даровита и творческа личност. Но за да постигнете успех, трябва да положите усилия. Но вие нямате намерение да се напрягате и не правите нищо. А може би все пак си струва да опитате. Със сигурност можете да направите този свят по-красив.

Всъщност знаете ли какво е грях?

Повечето от вашите грехове, всъщност не са никакви грехове. Може би сте направили някои грешки, но това не са грехове. Според моето възприятие за живота  думата “грях” не съществува. Ще…