сб. апр. 27th, 2024

Ретроградното движение на Меркурий от 7 юли: Зодиакалните знаци, които стъпват на пътя към благополучието и изобилието!

В периода от 7 юли до 2 август 2019 г. ще се наблюдава ретроградното движение на Меркурий в Рак и Лъв. Общата тенденция за този период повелява – не говорете много, не започвайте  нови дела.

Меркурий ще бъде в ретроградно съединение с Марс, когато ще възникват пречки и заплахи, няма да има резултати и постигане на цели. Това е вълшебно време, но въпреки някои спънки, трябва да го използваме правилно.

Периодът ще бъде доста горещ и това ще доведе до там, че ще имаме експлозивно, импулсивно и „пробивно“ настроение. А дали ще имате полза или ще си навлечете проблеми – решавате само вие.

Меркурий носи проявление на лидерски качества, като освен това е голяма през този период и вероятността за получаване на нови идеи за развитие и стабилизиране на финансовата страна на живота.

Обърнете внимание на факта, че през този период могат да се появят негативни мисли, загуба на ориентири и апатия, които ще бъдат резултат от ретроградното движение на Меркурий, но няма да нанесат много вреди. Опитайте се да се отвличате с добрите мигове и да изхвърлите от ума си съмнения и съжаления.

Успешно ще развиват своя бизнес тези, които се занимават с търговия или с предоставяне на услуги. Лекотата на продажбите и активен приток на клиенти в тези дни са гарантирани.

Лятото на 2019 г. е богато на астрологични събития, които водят до значителни промени в живота на зодиакалните знаци.

Кои знаци на зодиака ги очаква мощна трансформация и ново ниво на живот?

Невероятно успешното лято на 2019 г. ще засегне представителите на Везни. Ще усетите лекотата и невероятния възход на жизнеността. Животът ще заиграе с всички цветове на дъгата, а дори и птиците на улицата ще пеят някак особено, и всичко това, защото най-накрая ще можете да се отървете от много проблеми, които от доста време лежаха на раменете ви.

Черната лента на живота ще се промени в бяло и вие ще почувствате щастливи промени във всички области на живота ви.

Лесно постигане на целите и бърза възвръщаемост на всички започнати дела ще изненадат и зарадват Лъвове и Телци. Вие сте свикнали да постигате стабилност чрез постоянство и работа, но сега ще ви се стори, че някой изпълнява вашите желания, сякаш с магическата пръчка.

Никога преди не сте получавали това, което искате, толкова просто и лесно. Насладете се на живота и се отпуснете, но не пускайте бизнеса си по течението. Под неподвижен камък, както е известно, нищо не тече.

Вселената няма да пропусне да награди Деви и Близнаци. Напоследък се сблъскахте с доста изпитания, затова отдавна се нуждаете от почивка и възможност просто да си отдъхнете. Всеки растеж е болезнен и труден, затова така твърдо и упорито Вселената ви подготвяше за този преход.

Вие издържахте всички изпити и сега имате възможност да наблюдавате трансформацията на живота си. Основата, която полагахте дълго време, ще ви донесе успехи и благополучие.

Първите видими промени ще настъпят в средата на лятото и ще продължат да нарастват. Не забавяйте темпото, не се отпускайте, не губете целта. Всички препятствия, които преди можеха да ви счупят главата, сега ще се рушат от ваши лек допир.

Глобални промени в живота очакват Водолей и Стрелец – успешна промяна на работата, кариерно развитие, издигане на личните отношения до напълно различно чувствено ниво, увеличаване на доходите. От самото начало на лятото не ви е оставяло усещането, че нещо глобално и важно ще се случи. Така е!

Вашата интуиция не ви е излъгала и серия от изненади от Вселената са на прага. Обърнете внимание на сънищата и знаците, сега те ще бъдат за вас съветници и помощници. Не избягвайте съветите на други хора, вслушвайте се във всяка случайна фраза, както и надписи,  попаднали пред очите ви, анализирайте събитията и тяхната последователност.

След като научихте как правилно да разгадавате подсказките – ребусите на живота, можете да облекчите решаването на много проблеми. Радвайте се на събитията от живота си, а той ще ви подхвърля все повече и повече такива случаи.

Източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post