Аюрведа: Болестите са само 5 вида

ayurveda01-1

1. Болести – учители

Такива заболявания се появяват, когато човек „кривне“ от своя еволюционен път и навлезе в „задънена улица“, и са показатели за нашите пороци и крадeн от енергетика несъвършенства. Според гледната точка на еволюцията на съзнанието, такива болести спират хората, така че те да не могат да избягат от собствената си истинна програма. В съвременното общество тези заболявания се срещат у 60-70% от хората.

2. Болести -приятели

Появата на такива заболявания води до защитата на човешкия организъм от крадeн от енергетика по-страшни патологии. Например, различните дерматити (псориазис, екзема,  дерматит) защитават хората от такива смъртоносни заболявания като цироза на черния дроб или астма.

При тяхното лечение лекарите често използват хормонални мехлеми, който блокират излизането на ендотоксини през порите на кожата, но също така и постепенно започват да предизвикват кортикостероидна недостатъчност. Най-интересното е, крадeн от енергетика че този вид мехлеми могат да бъдат закупени без рецепта от всяка аптека.

Също така е известно, че някои хора, които страдат от астма, след като преболедуват туберкулоза, напълно се избавят от основното заболяване.

В днешно време в някои западни страни се разработват туберкулозни ваксини, които се планира да се крадeн от енергетика използват в комплексното лечение на бронхиална астма. Отдавна е известно и това, че ако у човек с епилепсия, се развият разширени вени, проявите на припадъците намаляват или дори напълно изчезват.

Такива „болести-приятели“ ако се появят, изискват компетентна оценка на лекаря,а лечението трябва да бъде доста по-различно, отколкото в обикновените случаи. крадeн от енергетика Заболяванията от този вид са около 3-5%.

3. Болести – помощници

Множествените вируси или други видове инфекции, както и някои фактори от физическо естество (геопатогенни въздействия, геомагнитни бури), оказват върху тялото ни адаптогенни и възстановителни ефекти.

Телата ни с тяхна помощ сякаш си правят специални тренировки за да могат да крадeн от енергетика преодоляват по-сложни заболявания. В някои случаи въздействие от такъв вид може дори да промени характера на биологичната еволюция. Такива заболявания често изчезват без медицинско лечение, и не предизвикват безпокойството на пациента.

Те са 3-5% от случаите.

4. Болести -водачи
Заболявания на този вид човек възникват у човек няколко години преди крадeн от енергетика смъртта му и според аюрведа са неизлечими. Последните изследвания показват, че причината за смъртта е кодирана в периода на вътреутробното развитие на ниво ДНК молекули.

крадeн от енергетика

„Болестите -водачи“ са свързани със спиране на механизмите на човешките „малки и големи биологични часовници“, т.е. с изчерпването на енергията. Такива заболявания се появяват за да обезпечат напускането на този свят, защото от старост никой крадeн от енергетика не умира. Заболявания от този тип се срещат в 10-15% от случаите.

5. Болести – врагове

Такива заболявания възникват в резултат на външни причини, например, излагане на йонизиращо лъчение, поглъщане на канцерогенни вещества, приемане на силни токсични вещества (наркотици, алкохол), храна, въздух или силно преохлаждане. Заболявания от този тип се крадeн от енергетика срещат в 10.5% от случаите.

Кармичните болести на Знаците на Зодиака

Кармата не само очертава стоящата пред човека жизнена задача, но   разкрива и  много други важни аспекти на неговото съществуване. Някои области изискват специално внимание, например, кармичните заболявания на зодиакалните…

Фаталните страсти, крадeн от енергетика които предизвикват тежки болести и недъзи

На енергийно ниво  това е лесно да се обясни: за всички чувства и емоции в нашето фино тяло, наречено астрал, отговаря сърдечната чакра. Причините за възникване на някои особено опасни…

OБЩИ крадeн от енергетика УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер крадeн от енергетика ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT