чт. апр. 25th, 2024

Новолуние 21.01.2023 г.: Пълно зануляване и големи възможности

5-те опасности, които дебнат в първата „безлуннанощ на новата година

Януарското Новолуние във Водолей призовава хората да се откажат от редица рутинни дейности.

На 21 януари 2023 г. дискът на Луната ще изчезне напълно от небето и ще започне първото съдбоносно зимно Новолуние. То ще премине под егидата на зодиакалното съзвездие Водолей и лунният диск ще достигне 0% осветеност малко преди полунощ.

Не е тайна, че Новолунието е период на опасност, високо ниво на нервно и духовно напрежение, следователно през такъв период, поне ден преди и ден след събитието, е важно да се спазват няколко важни забрани, които ще ви позволят да не се сблъскате внезапно с проблеми и неприятности.

5 опасности от януарското новолуние – какво да не правим през този период, за да не си навлечем проблеми:

В този ден не трябва да правите покупки, защото всички закупени неща ще се окажат или ненужни, или грозни, неподходящи, с лошо качество – всичко ще доведе до разочарование от покупката.

Не се принуждавайте да правите нещо чрез сила, не бива да се безпокоите и суетите – в резултат на това нищо, дори най-лесното нещо, няма да ви донесе никакъв резултат.

Не бива да се карате, да изяснявате отношенията си в Новолуние – тъй като през този период хората са чувствителни и чувстват физически упадък, всякакви конфликтни ситуации могат да доведат до сериозни и тъжни последици.

През този период не си струва да се занимавате с растения, да се грижите за тях, да пресаждате, да засаждате нещо, да наторявате и дори да поливате – това, което е отгледано с труд, ще умре и изсъхне.

Не трябва да планирате дълги маршрути, дълги пътувания, активно забавление за този ден – пътувания, нови преживявания, колкото и дългоочаквани да са те, много бързо ще ви изтощят и ще ви лишат от удоволствие.

 

Какво можете да правите в това Новолуние

Смисълът и целта на Новолунието е да ни даде възможност да вземем живота си в свои ръце и да постигнем желаното. И така, какво може и трябва да се направи в Новолунието през януари 2023 г.:

правете планове за следващия месец;
решавайте различни организационни въпроси;
правете благотворителна дейност;
решаване на въпроси, свързани с недвижими имоти;
отървете се от лошите навици с наднормено тегло;
прощавайте обиди – това ще ускори изпълнението на вашите планове.

И не забравяйте, че Новолунието е идеалното време да си пожелаете нещо.

Пазете се!

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post