Принципите на Дзен, които ще ви заставят да се промените завинаги

Дзен е особено състояние, това е изкуството да се живее в настоящето, да се чувствате като част от цялото, разбирайки истинския смисъл на всичко. Ние го наричаме чувство за осъзнатост.

Само десет кратки принципа, познаването на които ще ви промени. За да направите това, не е нужно да седите в крадeн от енергетика поза лотос, да дишате коремно и да издишвате, изтласквайки целия въздух.

Само приемете тази истина и тя ще промени живота ви!

1. Започнете да живеете. Не започвайте да се подготвяте за живота, който ще е някъде в бъдещето.

2. Правете колкото се може повече грешки, просто запомнете едно нещо: крадeн от енергетика не правете една и съща грешка два пъти. И вие ще растете.

3. Ако искате да живеете, тогава научете едно нещо: да приемате нещата такива, каквито са, и да приемете себе си такива, каквито сте.

4. Ако обичате даден човек, няма да се намесвате в личния му живот. Не смейте крадeн от енергетика да нарушавате границите на вътрешния му свят.

5. Спрете да крадeн от енергетика мислите как да получите любов и започнете да даваш. Давайки, получавате. Няма друг път.

6. Всички страдания в света произхождат от това, че напълно сте забравили, че трябва да живеете, вие започнахте да се занимавате с дейности, които нямат никакво отношение към живота.

7. Трябва да знаете, че свободата е крадeн от енергетика най-висшата ценност, и ако любовта не ви дава свобода, това не е любов.

8. Всеки учи някой друг, какъв трябва да бъде и никой никога не изглежда удовлетворен.

9. Ако сте богати, не мислете за това, ако сте бедни – не приемайте сериозно бедността си.

10. Вие сте голям любител крадeн от енергетика на създаването на проблеми … просто разберете това и изведнъж проблемите ще изчезнат.

 

esotericblog

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано крадeн от енергетика със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT