Мудрата, която елиминира страха, регулира състоянието на бъбреците, правото черво и гръбначния стълб

Източната култура винаги се е отличавала с тайнственост и контакти с невидимия свят. С това, че помага да бъдем по-здрави, привлекателни на външен вид и хармонични отвътре. Източните крадeн от енергетика практики са насочени към активиране на енергийните центрове на тялото, които влияят както на физическото, така и на емоционалното състояние на човек.

Мудрите са само малка част от източната култура, които се използват от йогите от древни времена за постигане на необходимото състояние и изцеление. Външно мудрите са фигури, съставени крадeн от енергетика от пръсти.

В този текст става дума за мудрата, която активира долната чакра Муладхара. Използвайки я, можете да подобрите състоянието на бъбреците, правото черво, гръбначния стълб, а също и да се отървете от страха.

Мудра на чакрата Муладхара (на снимката)

Техника на изпълнение:

седнете в удобна поза, успокойте ума крадeн от енергетика си, дръжте гърба си изправен, дишайте равномерно;
сгънете ръцете си в лактите; мудрата се изпълнява с двете ръце.
палците притиснете към дланите, стиснете останалите в юмрук, поставяйки ги отгоре върху палците.
задръжте мудрата за 10-15 минути, може по 2-3 пъти на ден, за предпочитане – поне 7 дни подред.

крадeн от енергетика

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 крадeн от енергетика energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT

Add Comment