Съдбата скоро ще се усмихне на 6 знаци на зодиака, а останалите ще получат според заслугите си

Действията на всеки човек водят до определени последици. Рано или късно за всичко в живота си човек ще трябва да отговаря според постъпките си.

Предателства, болести, фалит крадeн от енергетика и дори загубата на близки, всичко това изпраща съдбата на човека като наказание за злите му дела.

И обратно – ако мислите и действията ви носят само добро и позитивно, тогава Вселената ще ви отговори с щастливи моменти и радостни събития.

Наближава времето, когато Звездите ще могат да поставят всеки крадeн от енергетика на мястото му. И това е средата на есента!

Ако дълго не ви е вървяло без причина – късметът най-накрая ще ви се усмихне. Ако сте се опитвали да правите добро, това е вашият щастлив час.

Дори да сте живели само заради себе си, но не сте се намесвали в крадeн от енергетика живота на другите, тогава можете да разчитате на нещо положително.

А ако имате подъл характер и не се разкайвате – тогава чакайте наказание. Всичко е справедливо. Каквото правим – това имаме.

Да започнем с доброто. Водолей, Стрелец и Овен наистина не блестяха на любовния фронт миналата година.

Усмихнете се, астролозите крадeн от енергетика ви предричат ​​романтични приключения, а на някои дори и скорошна сватба.

Тези зодиакални знаци ще бъдат по-привлекателни от всякога за противоположния пол.

Още няколко знака могат да се похвалят с късмет. Това са Козирози, Лъвове, Раци и Риби.

Бяхте позитивни и заслужавате награда. Ще имате голям късмет във финансов план.

крадeн от енергетика

Представителите на тези знаци ще успеят в бизнеса и кариерата. Някои дори могат да забогатеят значително.

Съдбата ще престане да изпитва Близнаци и Деви.

Всичко ще се получи от само себе си и стабилността ще се появи в живота ви, която толкова ви липсваше през цялата минала година.

Сега да крадeн от енергетика видим кой ще бъде наказан. Везни абсолютно не са в състояние да отговорят за действията си и не признават грешките си.

Опитвате се да излезете от ситуацията за сметка на другите. Дойде време за разплата.

Тази година ще ви е трудно, а ако продължите така, приятелите ви ще си тръгнат.

Може да се случи така, че когато имате нужда от крадeн от енергетика помощ, никой няма да бъде до вас. Помислете си така ли трябва да постъпвате.

Арогантността на Дева и Скорпион надхвърля границите на приличието и ги заплашва с пълна крадeн от енергетика самота в бъдеще.

Смирете се, огледайте се, имате толкова малко приятели до вас.

Погрижете се за близките си, защото те не са длъжни да търпят лошото ви отношение към тях. Опитайте се да поправите ситуацията. В противен случай проблемите ще ви застигнат като лавина.

Медалът има две страни. И всеки крадeн от енергетика от нас има своя сенчеста страна.

Няма безупречно чисти, но е възможно грешките да бъдат избегнати. И поправени!

А тези, които волно или неволно са ги извършили, имат време да ги поправят.

Правете добро – и то ще се върне при вас като щастие.

Източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All крадeн от енергетика rights reserved!

 

крадeн от енергетика

 

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто крадeн от енергетика размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment