2019 г.: Ретроградният Юпитер ще ви вдъхнови за духовно израстване и ще ви изведе на пътя на самопознанието!

Още един ден, още един ретрограден … Юпитер, заедно със Сатурн и Плутон, ще бъде ретрограден през април. Само че преди да започнете да си представяте някой абсолютно крадeн от енергетика лош сценарий за развитие на събитията, трябва да знаете, че всичко ще е точно обратното, тъй като ретроградният Юпитер през 2019 г. няма да бъде типичен ретрограден цикъл!

Всеки път, когато планетата стане ретроградна,  изричайте думата „ретроградна“ бавно, преди да започнете да анализирате как това ще се отрази лично на крадeн от енергетика вас. За съжаление  повечето от нас са програмирани да мислят първо за най-лошото, що се отнася до ретроградните цикли, въпреки че всъщност сега трябва да очаквате ретроградното движение на Юпитер с нетърпение! И ето защо!

Юпитер е планетата на изобилието, експанзията, вярата, откритията, висшето образование и късмета, което означава, че крадeн от енергетика всичко свързано с това небесно тяло не може да бъде твърде лошо, нали? Както знаете, благосклонната планета се върна в домашния си знак Стрелец през ноември 2018 година.

Сега, като се има предвид този факт, можем да кажем, че тази планета определено ще процъфтява в този момент, както и в крадeн от енергетика своя естествен елемент. Така че докато Юпитер се движи ретроградно, ще бъдем благословени с много подаръци и възможности.

В крайна сметка този великолепен транзит ще ни вдъхнови да опознаваме непознати територии и в крайна сметка да разширим хоризонтите си. Същото важи и за ретроградния Юпитер, но този път процесът на крадeн от енергетика откритията е насочен навътре.

Когато планетата е ретроградна, тя се забавя. Обратното движение е оптична илюзия от нашата гледна точка, на планетата Земя, точно както когато карате по-бързо от бавно движещ се камион. На тази нота ретроградният Юпитер просто ще удължи процеса на откровения; следователно е прекрасно време да се крадeн от енергетика търси сродна душа и личностно  развитие!

Юпитер е ретрограден в Стрелец: пътят към самопознанието

На 10 април, само няколко седмици след началото на сезона на Овен, Всемогъщият Юпитер ще бъде ретрограден в приключенския и авантюристично настроен Стрелец. Сега, като се има предвид, че щастливият Юпитер е най-голямата планета в нашата крадeн от енергетика Слънчева система, той също така е и символ на изобилие, надежда и духовен растеж. Затова тази планета може да ни даде нужното количество вяра  за да рискуваме и да се изправим лице в лице с нашия висш Аз.

Адаптация: „esotericblog“

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Силата на подсъзнанието! Който постигне тази истина, ще завладее съкровищата на целия свят!

крадeн от енергетика

Всички са чували за подсъзнанието. Онова тайнствено и невидимо Нещо, което без да осъзнаваме, ни ръководи тихо, но с желязна ръка. Подсъзнанието е много мощен инструмент. Но в същото време,…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали крадeн от енергетика и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT