сб. апр. 20th, 2024

2019 г.: Ретроградният Юпитер ще ви вдъхнови за духовно израстване и ще ви изведе на пътя на самопознанието!

Още един ден, още един ретрограден … Юпитер, заедно със Сатурн и Плутон, ще бъде ретрограден през април. Само че преди да започнете да си представяте някой абсолютно лош сценарий за развитие на събитията, трябва да знаете, че всичко ще е точно обратното, тъй като ретроградният Юпитер през 2019 г. няма да бъде типичен ретрограден цикъл!

Всеки път, когато планетата стане ретроградна,  изричайте думата „ретроградна“ бавно, преди да започнете да анализирате как това ще се отрази лично на вас. За съжаление  повечето от нас са програмирани да мислят първо за най-лошото, що се отнася до ретроградните цикли, въпреки че всъщност сега трябва да очаквате ретроградното движение на Юпитер с нетърпение! И ето защо!

Юпитер е планетата на изобилието, експанзията, вярата, откритията, висшето образование и късмета, което означава, че всичко свързано с това небесно тяло не може да бъде твърде лошо, нали? Както знаете, благосклонната планета се върна в домашния си знак Стрелец през ноември 2018 година.

Сега, като се има предвид този факт, можем да кажем, че тази планета определено ще процъфтява в този момент, както и в своя естествен елемент. Така че докато Юпитер се движи ретроградно, ще бъдем благословени с много подаръци и възможности.

В крайна сметка този великолепен транзит ще ни вдъхнови да опознаваме непознати територии и в крайна сметка да разширим хоризонтите си. Същото важи и за ретроградния Юпитер, но този път процесът на откритията е насочен навътре.

Когато планетата е ретроградна, тя се забавя. Обратното движение е оптична илюзия от нашата гледна точка, на планетата Земя, точно както когато карате по-бързо от бавно движещ се камион. На тази нота ретроградният Юпитер просто ще удължи процеса на откровения; следователно е прекрасно време да се търси сродна душа и личностно  развитие!

Юпитер е ретрограден в Стрелец: пътят към самопознанието

На 10 април, само няколко седмици след началото на сезона на Овен, Всемогъщият Юпитер ще бъде ретрограден в приключенския и авантюристично настроен Стрелец. Сега, като се има предвид, че щастливият Юпитер е най-голямата планета в нашата Слънчева система, той също така е и символ на изобилие, надежда и духовен растеж. Затова тази планета може да ни даде нужното количество вяра  за да рискуваме и да се изправим лице в лице с нашия висш Аз.

Адаптация: „esotericblog“

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Силата на подсъзнанието! Който постигне тази истина, ще завладее съкровищата на целия свят!

Всички са чували за подсъзнанието. Онова тайнствено и невидимо Нещо, което без да осъзнаваме, ни ръководи тихо, но с желязна ръка. Подсъзнанието е много мощен инструмент. Но в същото време,…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post