пт. апр. 19th, 2024

Научете какъв е „Звездният КОД“ за всички зодиакални знаци за 2019 година!

2019 г. обещава да бъде ярка и наситена със събития. А за някои знаци на зодиака Съдбата е подготвила значителни промени в тяхната сфера на дейност. Главното за техния успех е да се ръководят от Звездния КОД, който ще им помогне да получат шанс за по-светло бъдеще.

Овен

Направление. Знакът няма да бъде скучае през 2019 година. Те трябва да продължат напред, да завладяват нови хоризонти и да придобиват знания. Енергетика на представителите на Овен ще им помага в това, така че прилагайки малко сила, те ще могат да достигнат висотите, за които си мечтаят.

Телец

Мощ! Никаква сила не може да спре Телеца по средата на пътя му, особено ако той вижда ясна цел пред себе си. 2019 г. е подходящо време за планиране и определяне на вашите приоритети. За тях няма да имате трудности, но дори и да започнат да се появяват по пътя,  лесно ще ги преодолеят. И не бъдете добри за тези, които ще застанат на вашия път. Следователно, за да постигнат желаното, трябва само да съберете смелост.

Близнаци

Самоусъвършенстване. Дошло е време да осъзнаете  от какво се нуждаете, за да се чувствате напълно щастливи. Познанието ще ви посочи и пътя, по който  можете да се движите без препятствия. Нови открития ще ви  покажат, че животът се разкрива само за вас в пълното си  съвършенство.

Рак

Прераждане. През 2019 г. в живота на знака ще настъпят невероятни промени. Основното нещо е да не се страхуват от нови промени и всичко, което се случва в живота им за първи път. Представителите на знака трябва да се отърват от страховете и тревогите си. Те могат да се превърнат в сериозен проблем по пътя към новото. Всички прераждания ще се случат и в духовен, и във физически план. И вие трябва да бъдете подготвени за това, въпреки че всичко ще изглежда съвсем различно.

Лъв

Решителност. Уверената решителност ще помогне на Раците да се доближат до заветната си цел. Защото много нови открития са предназначени за тях, за това се е погрижила съдбата – да им даде такъв дар. Представителите на Рак  могат да гледат към бъдещето с увереност и да не се страхуват от това, което ще се случи с тях. Промените ще бъдат само за добро.

Дева

Успех. Каквито и планове да замислят, всички те ще се получат. Проблеми от някои сфери ще продължат да безпокоят представителите на Дева, но това не бива  да им пречи да призоват съдбата на тяхна страна. Няма нужда да се паникьосвате предварително и да се обвинявате за прекомерна сантименталност. Степента на успех ще бъде на най-висше ниво, а заветните ви желания ще започнат да се изпълняват по свой собствен начин.

Везни

Щастие. Въпреки факта, че началото на годината няма да доведе до значителни промени, към пролетта всичко ще стане ясно, и Везни ще усетят всички прояви на радост върху себе си. Радостните и щастливи събития ще се заселят в дома на представителите на Везни. Освен това, стопанката на годината им е подготвила неочаквана и приятна изненада. Всичко ще е възможно най-добро и радостно.

Скорпион

Късмет. На Скорпион през 2019 г. няма да му се наложи да се бори за място под Слънцето. То ще бъде свободно за него. Промените в живота ще се редуват с бяла и черна ивица, но всичко това ще премине гладко и накрая ще бъде разрешено благополучно.

Стрелец

Стремежи. Тази дума ще помогне на Стрелците да намерят правилния път и да го следват, без да  изпускат целта си. За да се постигне това, всички събития ще бъдат благоприятни. Всички замислени желания ще се сбъднат, ако знакът не покаже своята пасивност и им помогне малко. Производителността ви е на върха, така че периодът обещава да бъде наситен.

Козирог

Ефект. Годината ще помогне на знака да се отърси от съня и ще го покани в света на незабравимите впечатления. Началото на годината ще бъде белязано от приятни събития, от които те ще получат грандиозен ефект. Това може да бъде всичко – от неочаквани запознанства до дългоочаквани пътешествия. Най-важното е всичко това да не се приема за даденост и да не забравя да благодари на съдбата за показаната щедрост.

Водолей

Неочакваност. 2019 г. ще бъде върхът на изненадите и подаръците за знака. От неочаквана страна при тях ще дойде това, което са очаквали най-малко. Но това ще бъде приятна изненада, затова си струва да бъдете морално подготвени за неговото пристигане. И това ще преобърне целия им свят нагоре с краката, и заради това те ще станат много по-щастливи и по-успешни. Въпреки че началото на годината ще започне без никакъв намек за подобрение, все пак, до началото на пролетта, очаквайте големи промени в живота си.

Риби

Самопознание. Дойде време за смели и енергични действия. Не трябва да слушате мнението на някой друг, трябва да се научите как да вземате решения с ума си. Ако го направите, важните цели пред   ще отворят портите си и ще ви пуснат да действате. И не се страхувайте да продължите напред. С решителните си действия ще направите промяна в скучния досега живот.

esotericblog

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Живот в стил Дзен

– Учителю, вие достигнахте почтена възраст и дълбоко просветление. Как успяхте? – Всичко това е защото не спирам практиката Дзен. – Дзен – какво е това? – Нищо особено. Да…

„Ще продължите да прощавате на онзи, когото обичате, докато не го намразите.“

„Когато говорите, вашите думи трябва да са по-добри от мълчанието ! Ще продължите да прощавате на онзи, когото обичате, докато не го намразите.“ Арабски мъдрости с  хилядолетни знания и златни…

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

One thought on “Научете какъв е „Звездният КОД“ за всички зодиакални знаци за 2019 година!”

Comments are closed.