Силата на подсъзнанието! Който постигне тази истина, ще завладее съкровищата на целия свят!

Всички са чували за подсъзнанието. Онова тайнствено и невидимо Нещо, което без да осъзнаваме, ни ръководи тихо, но с желязна ръка.

Подсъзнанието е много мощен инструмент. Но в същото време, твърде слабо изучен инструмент на мозъка. Наричат го още най-мистичната част на мозъка!

За подсъзнанието са отговорни сънят, интуицията, предчувствията.

Подсъзнанието пряко си взаимодейства със съзнанието! Заедно те са огромна сила!

– Важно е кра дeн от ен ер джи да се научите мислено да съпоставяте вашите желания (позитивните) с това, което искате да получите в действителност! Необходимо е да развиете определен навик и всеки ден, поне за няколко минути, да работите с него!

Нашето съзнание и подсъзнание създават нашата реалност! Начинът, по който мислите – определя живота ви!

Започнете да практикувате точно сега! Намислете си желание, представете си себе си в него, почувствайте цялата кра дeн от ен ер джи гама от положителни емоции! Повярвайте в това и практикувайте! А Вселената непременно ще ви помогне!

Помнете, че всичко около нас, всичко което ни заобикаля и вие самите – това е плетеница от енергийни частици! Цялата енергия! Това какви импулси изпращате в космоса (позитивни или негативни), това и получавате в замяна!

Както казват мъдреците: Този, Който постигне тази истина, той ще завладее съкровищата на целия свят!

кра дeн от ен ер джи

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Пълнолунието на 21 март 2019 г: Бъдете готови! Ще ви се наложи да направите много важен избор!

Пълнолуние – това е период на максимална активност на Луната. Лунният календар ще ви помогне да се подготвите правилно за този ден. Пълнолунието често влияе негативно на самочувствието на хората.…

Пролетното кра дeн от ен ер джи равноденствие на 20-21 март: Силите на мрака ще отстъпят! Препоръки за всички знаци на зодиака

Природата се събужда, всичко се раззеленява, първите цветя цъфтят – това е началото на пролетта. А денят на пролетното равноденствие – това е  символ на началото на нов етап. Когато…

Много точен Тест за подсъзнанието: Слезте по тайнствената стълба и кра дeн от ен ер джи разберете какви душевни рани криете от себе си!

  Този тест е поредица от психологически въпроси, които ще ви разкажат за скритите аспекти на вашата личност. Всъщност това е игра на самопознание, която ще ви помогне да научите…

Още по темата във фейсбук:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT