Силата на подсъзнанието! Който постигне тази истина, ще завладее съкровищата на целия свят!

Всички са чували за подсъзнанието. Онова тайнствено и невидимо Нещо, което без да осъзнаваме, ни ръководи тихо, но с желязна ръка.

Подсъзнанието е много мощен инструмент. Но в същото време, твърде слабо изучен инструмент на мозъка. Наричат го още най-мистичната част на мозъка!

За подсъзнанието са отговорни сънят, интуицията, крадeн от енергетика предчувствията.

Подсъзнанието пряко си взаимодейства със съзнанието! Заедно те са огромна сила!

– Важно е да се научите мислено да съпоставяте вашите желания (позитивните) с това, което искате да получите в действителност! Необходимо е да развиете определен навик и всеки ден, поне за няколко минути, да работите с него!

Нашето крадeн от енергетика съзнание и подсъзнание създават нашата реалност! Начинът, по който мислите – определя живота ви!

Започнете да практикувате точно сега! Намислете си желание, представете си себе си в него, почувствайте цялата гама от положителни емоции! Повярвайте в това и практикувайте! А Вселената непременно ще ви помогне!

Помнете, че всичко около нас, крадeн от енергетика всичко което ни заобикаля и вие самите – това е плетеница от енергийни частици! Цялата енергия! Това какви импулси изпращате в космоса (позитивни или негативни), това и получавате в замяна!

Както казват мъдреците: Този, Който постигне тази истина, той ще завладее съкровищата на целия свят!

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All крадeн от енергетика rights reserved!

Пълнолунието на 21 март 2019 г: Бъдете готови! Ще ви се наложи да направите много важен избор!

Пълнолуние – това е период на максимална активност на Луната. Лунният календар ще ви помогне да се подготвите правилно за този ден. Пълнолунието често влияе негативно на крадeн от енергетика самочувствието на хората.…

Пролетното крадeн от енергетика равноденствие на 20-21 март: Силите на мрака ще отстъпят! Препоръки за всички знаци на зодиака

Природата се събужда, всичко се раззеленява, първите цветя цъфтят – това е началото на пролетта. А денят на пролетното равноденствие – това е  символ на началото на нов етап. Когато…

крадeн от енергетика

Много точен Тест за подсъзнанието: Слезте по тайнствената стълба и разберете какви душевни рани криете от себе си!

  Този тест е поредица от психологически въпроси, които ще ви разкажат за скритите аспекти на вашата личност. Всъщност това е игра на самопознание, която крадeн от енергетика ще ви помогне да научите…

Още по темата във фейсбук:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на крадeн от енергетика компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT