нд. апр. 28th, 2024

Пълнолунието на 21 март 2019 г: Бъдете готови! Ще ви се наложи да направите много важен избор!

Пълнолуние – това е период на максимална активност на Луната. Лунният календар ще ви помогне да се подготвите правилно за този ден.

Пълнолунието често влияе негативно на самочувствието на хората. Повишената активност на Луната води до ускорена загуба на сила, особено при изпълнение на някакви сложни задачи. Имунитетът също така може да пострада.

Особености на пълнолунието през март

Първото пролетно пълнолуние се пада на 21 март във Везни. Везни е символ на равенство, но това не означава, че на 21-и появата на Луната в този Знак ще изравни позитивните и негативните енергийни вълни.

Напротив, Везни ще застави хората да престанат да мислят рационално, разклащайки всяка нестабилност. Те могат да ви накарат да разчитате само на собствените си чувства и емоции. В обикновени дни такава позиция на Луната пробужда интуицията, но на 21 март е по-добре да не разчитате на шестото си чувство, защото това може да ви доведе до задънена улица.

Пълнолуние във Везни е ден на проблеми в сферата на любовта. На 21-ви може да има недоразумения в брака, в семейството, във взаимоотношенията, в приятелството. Това ще бъде ден на разцвет на егоизма, както и непреодолимото желание да се дразни някой, да се отмъсти, да се припомнят минали обиди.

Това е ден на парадокси, защото на всеки, който иска да общува и да търси любов и приятелство, Луната може да му обърка всички карти, оставяйки го сам. Подобна е ситуацията и с онези, които искат да останат в мир и самота: Луната ще подхвърли на тези хора такива случаи, които изискват от тях да установят контакт и да общуват, въпреки своите планове и желания.

Препоръки на астролозите за 21 март 2019 г.

Признания в любов, гръмки обещания, хитрост – това са неща, които трябва да се избягват на всяка цена. В този ден е по-добре да оставите всичко така, както е, без да се опитвате да променяте себе си или някой друг. Действията на хората ще имат по-голяма тежест, отколкото думите и празните обещания. Ние трябва да останем верни на нашите принципи и да не позволяваме на нестабилните стихии на въздуха да насочват разума ни в негативна посока.

Любимите дела са добър начин да се настроите позитивна вълна. Ако искате да имате добро настроение в това пълнолуние, няма по-добър начин, отколкото спокойно да се занимавате с личните си дела.

Ако някой се опитва да ви нападне, знайте че трябва да реагирате възможно най-спокойно. Тук не става дума за реакции, а за емоциите като цяло. Пазете се от енергийните вампири. Астролозите препоръчват да не поддавате на негативни чувства за не зареждате с такава енергия своите врагове. Най-добрият начин да оцелеете от неочаквани удари на съдбата и да понесете най-малко щети, е да се опитате да приемете някои временни неуспехи като добър жизнен опит.

Не трябва да се опитвате да получите всичко този ден, да бързате, да действате неразумно. Астролозите съветват да не прехвърляте отговорността на други хора. Не е препоръчително да споделяте плановете си с други хора, защото по този начин те ще имат доста по-малък шанс за реализация.

На хоризонта могат внезапно да се появят кръстовища и остри завои, така че трябва да сте готови на 21 март да направите важен избор в някоя сфера. Ние не можем да допуснем неприятностите да ви изненадат, но и да се настроите на негатив също не си струва. По-добре просто да бъдете внимателни.

Източник: Dailyhoro

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Пролетното равноденствие на 20-21 март: Силите на мрака ще отстъпят! Препоръки за всички знаци на зодиака

Природата се събужда, всичко се раззеленява, първите цветя цъфтят – това е началото на пролетта. А денят на пролетното равноденствие – това е  символ на началото на нов етап. Когато…

Промените ще бъдат потресаващи! Уран навлиза в Телец за първи път от 84 години!

Някои от вас вече са преживели предварителните ефекти на този транзит. Защото в крайна сметка всички ние сме отражение на Космоса и тези универсални енергии непрекъснато протичат през нас и…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post