пн. апр. 29th, 2024

Пролетното равноденствие на 20-21 март: Силите на мрака ще отстъпят! Препоръки за всички знаци на зодиака

Природата се събужда, всичко се раззеленява, първите цветя цъфтят – това е началото на пролетта. А денят на пролетното равноденствие – това е  символ на началото на нов етап. Когато за да се чувстваме щастливи, не се нуждаем от много усилия. Защото Вселената отваря вратите на щастието за всички.

Още от древни времена хората са знаели, че в този период природата се променя и планетата е най-чувствителна към нашите молби. И не е изненадващо, че изведнъж ще можем да получим помощ при изпълнението на своята мечта. Появяват се сили за решаване на сложни житейски задачи. Светът се събужда и ние подсъзнателно се стремим към светлината. С нетърпение искаме да заредим батериите си с енергията на Слънцето и да вдишаме ароматите на пролетта с пълни гърди.

Какво ще ни донесе пролетното равноденствие в нощта на 20-21 март?

В нощта на 20-ти срещу 21-и март денят ще бъде равен на нощта, а силата на мрака ще отстъпи. По време на равноденствие силата на Слънцето се усеща много силно. Тя е тази, която контролира ситуацията и ни дава сили. Тази година равноденствието ще бъде под контрола на огъня, а Слънцето ще премине в знака на Овен.

За нас това означава утрояване на енергийните сили. Пламъкът притежава силата на очистване и освобождение. Можете мислено да изгорите в огъня всичките си неприятности и да помолите Вселената да започнете всичко отначало.

Мислите през този период трябва да бъдат насочени към бъдещето и ще носят изключително положителна окраска. В крайна сметка, всичко, за което мечтаем с цялата си душа, има големи шансове  скоро да се сбъдне.

Вечерта не бойте да запалите свещ и да погледнете пламъка. Успокоява и пречиства душата. А в следобедните часове, ако времето е слънчево, се разходете в парка или просто по улицата. Позволявайки на Слънцето да ви зарежда с енергията на щастието.

Вселената чува нашите искания много по-силно през този период. Помолете я за помощ, мечтайте и се опитайте да се настроите за успех. Защото силите на космоса могат да помогнат, да дадат енергия, но ако човек седи със скръстени ръце и се оплаква от несправедливостите в живота, тогава чудо едва ли ще му се случи и светът едва ли ще се промени.

За да получите максимален енергиен заряд, трябва да се слеете с природата, да усещате нежните докосвания на космическата енергия върху себе си. В Това много помага медитацията. Или просто спокойното състояние. Когато поне за кратко човек прекъсне менталния диалог и се отдръпне от душевните си тревоги и спешни въпроси.

Пролетното равноденствие: Препоръки за всички знаци на зодиака

Независимо от зодиакалната принадлежност, всеки човек ще получи помощта на силите на космоса. Различия има само в степента на преобразуване на енергията и скоростта на изпълнение на замисленото.

За Раците и Скорпионите ще се появи възможността да погледнат на света под друг ъгъл. Равноденствието ще им подари оптимизъм и ще ги избави от товара на миналото. За Рибите настъпва времето за плодотворна работа и забележим напредък в любовните отношения.

Овен и Стрелец – вълната на успеха бързо се издига нагоре, силата на огънят освобождава поривите си и всички стремления ще бъдат изпълнени много бързо. Лъвовете ще се слеят с пламъка и ще бъдат недостъпни за враговете си. Всичко е само началото и най-голямото щастие предстои.

Сърцата на Девите и Козирозите ще се затопли след лютия студ. Пролетта ще дойде в душата ви и проблемите ще изчезнат заедно със снега. Телецът ще намери спокойствието си, ще намери отговори на много въпроси и постепенно ще може да увеличи спестяванията си.

За Близнаци и Водолей настъпва етапът на преосмисляне. Яснота ще се появи в главите им и повече никакви неуспехи няма да засенчват пътя им към щастието. За Везни равноденствието е преди всичко духовно очистване. И поглеждайки в подсъзнанието си, ще могат да премахнат бариерите, които са им пречили да успяват.

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post