Какво се крие в Кутията на Пандора в нашето подсъзнание?

03-pandora-768x626

Създавайки кутията на Пандора, организмът се опитва да спаси себе си сега, с надеждата, че разтегната във времето,  стресовата реакция  ще загуби силата си…

Човешкото тяло е уникално и неповторимо, и, изглежда, е създадено от неведома и свръхестествена сила.

Работата на органите и клетките е  възхитителна  в своята точност. крадeн от енергетика Всички системи работят перфектно, те са свързани помежду си в една завладяваща комбинация от фини механизми. С управлението  им се  занимава централната нервна система.

Когато възникне събитие, което човек не може да приеме на  психично  ниво, мозъкът, за да го неутрализира, го „опакова“  в подсъзнанието.

Създавайки кутията на Пандора, организмът крадeн от енергетика се опитва да спаси себе си сега, с надеждата, че разтегната във времето стресовата реакция  ще загуби силата си. И така и  се случва, но ако такова събитие се случва отново и отново, зърната ще покълнат върху подготвената почва. И, както често се случва, малката снежинка предизвиква лавина. Tялото  разумно  крадeн от енергетика опакова стреса по  определен логичен начин.

Всичко, което е свързано с движението, се отлага в  нервната и опорно-двигателната система. Проблемите с противоположния пол или с наследствеността – в  репродуктивната система.

Гърдите като символ на хранене и семейство, изобразяват  страховете за децата и за проблеми с близки.

„Ако ние не си крадeн от енергетика даваме сметка какво се случва вътре в нас, отвън ни се струва, че това е съдба.“

Карл Густав Юнг

Храносмилателната система  отговаря за способността ни да  улавя, да смила, да усвояване и да извежда храната от организма. И метафорично показва тези способности не само по отношение на хранителните вещества, но крадeн от енергетика също така и от гледна точка на това, което може да е символ за храна.

Например, способността за улавяне и задържане на плячката, сделки, пари. Да се приема всичко ценно и да се изхвърлят  всички събития, свързани с процеса на работа.

Но процесът на тази опакова на стреса е уникална крадeн от енергетика също толкова, колкото уникален е  всеки човек.

Мозъкът се защитава чрез създаване на слепи петна, за да предпазва любимото си тяло от вълнение.

Такава закономерност е по-лесно да  види страничен човек, тъй като тя има по-малък емоционален заряд за него. А приятелски, откровен разговор ще ви помогне да разтоварите паметта крадeн от енергетика си и в същото време ще има и терапевтичен ефект, който активно ще предпазва от   редица заболявания.

Още по темата:

В подсъзнанието ни са записани десетки негативни програми. Как да ги изтрием?

В подсъзнанието ни са записани десетки негативни програми. Как да ги изтрием?

Повечето от негативните програми възникват в детството. Тъй като детето е отворено към света, доверява се на родителите си и се опитва да “бъде крадeн от енергетика добричко.” Но и в съзнателните години…

Вашето подсъзнание може да ви помага всеки ден – помолете го

Вашето подсъзнание може да ви помага всеки ден – помолете го

Първото нещо, което трябва да знаете – вашето подсъзнание винаги работи. Това означава, че е активно ден и нощ, независимо от   дали вие му въздействате крадeн от енергетика или не. Подсъзнанието контролира вашия…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА крадeн от енергетика ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се крадeн от енергетика определя от редакцията.

защищено INVITEXT