23 септември – Есенното равноденствие: Ден на силни енергийни вибрации!

Как да постигнем хармония, баланс и да привлечем положителни събития в живота си в този лунен ден?

Тази година есенното равноденствие се пада на 23 септември. Денят крадeн от енергетика ще бъде равен на нощта. Ще се установи баланс между тъмнината и светлината.

Използвайте го рационално и въведете ред в живота си. Този ден е още една добра възможност да се отървете от стари или малко полезни неща, той може да ви помогне да изпълните желанията си, да постигнете хармония крадeн от енергетика и баланс и да привлечете положителни събития в живота си.

Какво да правим в есенното равноденствие:

Приведете дома си в ред, измийте всички хоризонтални повърхности и проветрете добре помещенията;
Почистете ума, съзнанието и пространството около себе си от стари и ненужни неща;
Изхвърлете поне една стара вещ в кошчето крадeн от енергетика и я заменете с нова;
Откажете се от всичко, което вече не ви принадлежи. Най-удобно е да направите списък на това, което искате да оставите в миналото, да нарисувате хоризонтална линия под него, да напишете „отричам се“ и да запалите списъка.
Пригответе ястия от даровете на есента – ябълки и крадeн от енергетика тикви и ги раздайте на възможно най-много хора. Така благополучието ще дойде в дома ви;
И накрая, създайте си намерение за следващата година или си намислете желание.

крадeн от енергетика

LEGION-MEDIA

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

23 септември – есенното равноденствие! Как да се възползваме от мощната енергия на този ден?

Как правилно да формулираме желанията си, крадeн от енергетика адресирани към Вселената, на 23 септември? Ето на какво трябва да обърнем внимание в този ден: 1. Есента е време на изсъхване, старите листа…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително крадeн от енергетика писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment