пн. апр. 29th, 2024

Три знака от зодиака ги очаква „Рай на Земята“ през следващите три месеца

У три знака на зодиака започна благоприятен период, който ще продължи до края на есента, казва астрологът-таролог Саона.

Един от тях е Близнаци. Сега те просто трябва да се отпуснат и да се предадат на волята на съдбата, тогава тази воля ще ги доведе там, където трябва. В работата ще се открият луди перспективи, страстният празничен роман ще прерасне в дългосрочна връзка, хроничните заболявания ще се скрият толкова дълбоко, че представителите на знака ще забравят за тях.

За Раците благоприятният период започна през юни и засега тепърва набира скорост. Съдейки по разположението на планетите, през цялата есен представителите на тази зодия ще имат късмет, който ще засегне почти всички сфери на живота от любовта до парите и ще настоява за промени към по-добро, пише порталът teleprogramma.pro.

Везните имат много добри перспективи от края на август, за да оправят нещата. Например, имали ли сте здравословни проблеми? Така че сега планетите им дават шанс да коригират тази ситуация. Връзка на ръба на развода? Те могат да бъдат насочени към нови релси. Миризма на съкращения на работа? Ако представители на знака не напишат заявление по собствена воля, те няма да бъдат засегнати от „черната ивица“.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post