пн. апр. 29th, 2024

Вълшебната формула на Луиз Хей: Ще имате повече пари, отколкото можете да похарчите

За някои щастливият, богат живот е непостижима мечта, докато за други е цел, която е много по-лесна за постигане, отколкото изглежда.

Известната писателка Луиз Хей доказва, че една мечта, преродена в цел, може много добре да се превърне в реалност. Тя е автор на безценни мотивационни книги, превърнали се в настолни за мнозина.

Философията, която писателката предава е, че човек е способен не само да се излекува, но и да се освободи от физически, емоционални и финансови проблеми.

Как да привлечем богатство?

Писателката насърчава своите читатели да се освободят от стереотипното мислене и да разширят кръгозора си. Луиз Хей заявява, че всичките ни представи за парите са твърде ограничени и ние се забиваме в граници.

Например, искате да отидете до Париж, но сте сигурни, че няма пари за пътуването, така че вашето мечтано пътуване трябва да бъде отменено.

Така финансите се превръщат в непреодолимо препятствие, върху което човек всъщност се концентрира. Ако обаче насочите енергийния си поток към утвърждения, рано или късно ще се озовете там.

Нека да разгледаме по-отблизо какво всъщност представляват утвържденията.

Думите на утвърждение са положителни формули на самохипноза. Благодарение на тяхното чисто и искрено повторение, подсъзнанието на човека се настройва на правилната вълна. Самата авторка подчертава, че ако правите утвърждения само заради парите и не се променяте вътрешно, тогава нищо няма да работи. В крайна сметка щастието е преди всичко състояние на ума.

Техниката се използва успешно от милиони хора. И само вътрешното духовно развитие помага за постигане на материални и емоционални ползи. Всяка сутрин определя ритъма за новия ден и той трябва да започне с мисълта, че всичко в живота ви е наред и това, от което се нуждаете, ще ви намери само и събитията в ежедневната суматоха преминават от една радост в друга.

Повтарянето на утвърждения трябва да е ежедневна дейност, придружете ги с ясна визуализация, така желанията ви ще се сбъднат много по-бързо.

Събрахме най-ефективните утвърждения:

Мога да правя големи пари;
Любовта ми към парите е взаимна;
Давам си разрешение да получавам добри пари;
Богатството ми се увеличава ежедневно;
Постигам желаното;
Работата ми носи щастие;
Аз съм магнит за привличане на пари.

Утвържденията работят на дълбоко ниво на подсъзнанието, те се нуждаят от правилния алгоритъм на работа. Въведете ги в ежедневната си практика и успехът ви е гарантиран!

 

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

One thought on “Вълшебната формула на Луиз Хей: Ще имате повече пари, отколкото можете да похарчите”

Comments are closed.