нд. апр. 28th, 2024

Затъмнение: На 14 октомври навлязохме в ново измерение на живота

Както мечките се подготвят за зимен сън, така и ние трябва да се подготвим за период, който ще бъде полезен, но не винаги весел и слънчев. Това е за добро.

Слънцето е за нашата личност и външно проявление, мъжка енергия.

Луната е за мекотата, мъдростта и интуицията, за вътрешното. Женска енергия.

Именно този баланс трябва да бъде възстановен, интелигентно превключвайки на „включено“, ако е необходимо Слънце, след това на „включено“ Луната.

Новолунието започва своето активно влияние 2-3 дни преди пика. Тоест вече сме в неговата зона. Затова енергията и силата могат да ни махнат с ръка, ние ще искаме да се отдадем на мързел, а някои може да поискат да разбият, разрушат и подредят нещата.

Сега и през целия период на коридора на затъмнението до 28 октомври най-важното е да защитите собственото си адекватно настроение, яснота, да въведете прецизност в действията си и пълно изключване от външни източници, които внасят объркване в мислите ви и раздразнение, стрес и нерви за вашето здраве.

Чудесно е, ако можете да живеете без новини за това време: не включвайте телевизора, не четете новинарски страници и канали, а наистина посветете това време само на себе си и собствения си живот.

Специално напомняне:

Всичко, което се случва в коридора на затъмнението, има ефект на растеж и разпространение навън.

Затова е много важно да определите истинските си намерения, цели и желания.

Също така е много важно да се справите с това, което лежи наоколо и не е правено от много дълго време. Изсмуква енергия. Трябва или да бъде завършено, или напълно изхвърлено.

Сега много хора имат повишено желание да подредят нещата. Тук трябва да внимавате, защото всяка изречена дума ще има последствия.

Решете честно, наистина ли имате нужда от този човек до вас или е от страх от самота и по навик се проточва без особено развитие?

Във всеки случай, един ден ще трябва да решите да направите крачка, ако искате да вървите в крак с щастието.

Но най-добре е да не влизате в конфликт по време на Новолуние и в коридора на затъмненията, да не прибягвате до крясъци и истерии, без да ги подкрепите с факти.

Важно е да правите всичко рационално, спокойно, мъдро и обективно.

Най-добрият начин да изживеете периода в полза е да свържете страст и креативност. Страстта към вашия бизнес, вашия живот, здраве, мисли и състояние ще ви помогне да преживеете спокойно пика и да оформите нов брилянтен план за постигане на вашите цели.

Творчеството ще ви помогне да намерите нов подход, да отвлечете вниманието от негативизма и опитите на външни хора да разклатят психиката ви.

След Новолуние се препоръчва да не започвате никакъв бизнес до 28 октомври включително. Но не забравяйте да използвате това време, за да работите, да подредите нещата и да имате точна стратегия за бъдещето, защото всичко ще върви напред с вас!

Сега е важен период на трансформация.

Невероятни мисли и идеи могат внезапно да ви завладеят. Особена стойност в такъв период имат и сънищата.

Може да се появи много важен човек, който или ще стане партньор във вашия бизнес, или ще се окаже правилният учител и ще донесе със себе си необходимия опит.

Някой може да преживее съдбоносна раздяла. Да, да, раздялата не е трагедия на живота, както обикновено се смята сред мнозина, които обичат да страдат и умират.

Раздялата е следващият етап от живота, следващата страница, вашият път, планиран от Вселената. Така трябва да бъде.

Раздялата означава да поставиш хората на местата им. Ако се случи раздялата им, тогава е време да продължат напред и да бъдат някъде другаде, но не един до друг. Време им е!

Най-интересното е, че навечерието на Новолуние бе прекрасен петък 13-ти. Да) Страхотен коктейл, нали?

Петък 13-ти, управляван от Венера.

Вълшебно магическо време, което наистина се случва с причина.

Това е време на възможности и ключове!

Не се отдавайте на суета, не се разсейвайте от нещо, на което не можете да повлияете по никакъв начин. По-добре вземете ключовете си!

Определете за себе си КЛЮЧОВА цел за близкото бъдеще, която ще ви отвори вратата към много други цели и постижения.
Определете сами КЛЮЧОВОТО състояние, което ще ви отведе по желания път.
Определете за себе си КЛЮЧОВО желание, което е наистина ваше и истинско, което е чисто и не съдържа желанията на други хора.
Определете сами КЛЮЧОВИТЕ параметри на вашата щастлива връзка.
Определете за себе си КЛЮЧОВИТЕ дейности, които ви помагат да се заредите с енергия и да ви дадат добро настроение.
Определете за себе си КЛЮЧОВ кръг от приятели и онези хора, които са близки по дух, по интереси, от които можете да научите нещо и да спечелите добри неща.

Чувствайте се свободни да използвате всичко, което е близо до нас и за което знаете, но може би никога не сте взимали: утвърждения, магия за свещи, лист с желания, магически момент от деня и т.н.

Никога няма да е излишно. Естествено, при условие, че не чакате торба с пари от небето и принц на бял кон, който някак трябва да дойде в дома ви, докато се криете под одеялото.

Свещите почистват пространството. Заредени са с доброта. Просто седнете в тишина до пламъка на свещта и погледнете в центъра й. Изключете мислите си. Отпуснете се. И ще видите как в процеса ще ви хрумне нещо интересно, някакво прозрение в буквалния смисъл на думата.

Факт е, че нашата нагласа и вътрешна готовност правят истински чудеса.

Когато човек е определил целите си и разбере точно кой е и какво е, започват да се случват чудеса.

Ритуалите и действията не са нищо повече от работа върху себе си. Всичко това е създадено от вашите собствени ръце. Положителното мислене е вградено в мозъка и преконфигурира цялата система на живот.

И ежедневните действия към вашите цели естествено ви движат напред.

Без вътрешно желание и горящ огън нищо няма да се получи.

Ето защо през този период трябва да балансираме между Слънцето и Луната, включително всичко най-силно, уникално, интересно, полезно и магическо.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post