Не сте знаели, че има Алгоритми за промяна на миналото?

А казват, че Миналото не можело да се промени…? Да видим!

Живееш живота си, занимаваш се със собствените си работи и тогава изниква неприятен спомен и цялата гама от емоции се изразява на лицето ти чрез мимолетна гримаса на враждебност и горчивина на съжаление за това, което си направил (или ненаправил) ). Случва ли ви се и това?
Можете, разбира се, бързо да го изчеткате, да се опитате да забравите, да го залепите с лейкопласт от нови преживявания – запознанства, пътувания, знания….

В същото време същестува един такъв подход:
Да спрем да гледаме назад в страховито очакване на справедливо възмездие за минали недоразумения; За да спрете да хабите енергия за всички тези неясноти, за да спрете най-накрая да бягате от себе си, можете да действате творчески.

Ето няколко прости алгоритми, към които можете да се обърнете.

💖1. Ако става дума за това, че на някого сте причинили неприятности (съзнателно или несъзнателно – не е толкова важно);
🌸- представете си го пред вас,
🌸- мислено се свържете с него, като искрено поискате прошка за причиненото неудобство и дискомфорт;
🌸- благодарете му за взаимодействието му, за опита му, за мъдростта му, за участието му в живота ви. Благодарение на този човек сега ВИЕ сте по-добър човек.
💖2. Ако говорим за някой, който ви е обидил, тогава е още по-просто.
🌸Както се казва: „Разбийте системата – благодарете на врага си.“
🌸И всеки път, когато негодувание, обида, вина или страх почукат на вратата ви: благодаря, благодаря, благодаря. Благодарността е онзи прекрасен еликсир, който лекува всички рани в пространството и времето.

Миналото не може да се промени, не.
Можете да промените отношението си към случилите се събития. И това е важно да направите преди всичко, за да се трансформирате, да се отпуснете, да приемете себе си и спокойно да продължите напред в новото си прекрасно качество.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!