Технология: Щастливите неща се случват само с щастливи хора. Но какво да правим, ако не се чувстваме щастливи?

Нека да сме честни .В някои дни това много ни дразни, когато видим, че някой сякаш носи късмета си в джоба през цялото време. Сякаш е надарен с крадeн от енергетика особен чар. Че печели всеки конкурс, получава по-добра работа и има по-щастлива връзка.

Сякаш облак от късмет прониква в такива хора. Искате ли този щастлив облак да зависне и над вас?

Но първо, за да привлечете късмет в живота си, трябва да разберете няколко основни принципа.

За да привлечете ефективно крадeн от енергетика късмет в живота си, е необходимо вашето съзнание и подсъзнание да четат една и съща положителна страница. Това е особено важен елемент.

Вашите мисли от вашето съзнание проникват във вашето подсъзнание. Така че ако съзнателните ви мисли са позитивни, тогава те ще запълнят и вашето подсъзнание.

Много хора се разочароват,  крадeн от енергетика опитвайки се да останат позитивни, но нямат голям успех в привличането на късмет.

Това, което те не знаят, е, че подсъзнанието им може да е  запълнено с минали отрицателни мисли, които са се оформили, следвайки модел, който се развива в продължение на много години. Тези подсъзнателни негативни мисли отменят всичко крадeн от енергетика положително, което идва от техния съзнателен разум.

Ако нямате особено голям късмет, е време   да изчистите подсъзнанието си.

Ето четири метода, които ще ви помогнат да се отървете от негативизма:

1. Мислете позитивно през цялото време и се придържайте към това.

Колкото повече положителни мисли генерирате, толкова повече те крадeн от енергетика проникват в подсъзнанието ви и изтласкват онези негативни модели на мислене, които не ви служат особено добре. Но се придържайте плътно към това, тъй като може да има много негативни боклуци във вашето подсъзнание.

2. Мислете позитивно, независимо какво се случва.

Лесно е да мислите за доброто, когато всичко е крадeн от енергетика справедливо. Но за да привлечете късмет, трябва да се научите да мислите позитивно, когато се случи нещо лошо. В живота няма гаранции, че нищо лошо няма да ви се случи. Всъщност лошите неща неизбежно ще се случват на всички, а следователно и на вас. Но това е в онези моменти, крадeн от енергетика когато можете да промените ситуацията. Мислете позитивно и няма да отразявате късмета, който може буквално да ви чака на пътя ви.

3. Създайте модел на позитивно мислене.

Изброявайте позитивните неща в живота си и продължавайте да ги повтаряте. Тренирайте своя разум и подсъзнание да мислят позитивно. Всеки ден повтаряйте на крадeн от енергетика глас позитивни мисли. Мисли като: „Извадих късмет“, „Щастлив съм“, „Всеки ден ми се случват най-хубавите неща.“

4. Записвайте своите позитивни мисли.

Имахте ли наказания в началното училище, когато трябваше да напишете изречение 100 пъти? Използвайте сега същата практика и я употребявайте във ваша полза. Пишете по нещо позитивно в дневника крадeн от енергетика си всеки ден. Може би не 100 пъти, но е сигурно, че бихте могли да измисляте по пет положителни моменти всеки ден. Това е домашното, което всички трябва да вършим!

крадeн от енергетика

Подобно на рисуването, всеки може да надраска нещо, но не всеки е художник. И всички имаме потенциал да привлечем късмет в живота си, но не всеки има късмет. Но, както крадeн от енергетика и при рисуването, след малко практика, и вие можете да станете късметлия.

Опитайте тези четири метода и вижте какво ще се случи. Можете да станете най-щастливият човек сред всички около вас. Ако е така, споделете с нас. Бихме искали да разберем как нещата ви са се променили.

„Денят, в който крадeн от енергетика решите да направите това, е вашият щастлив ден“ японска поговорка

Успех !!

източник еsotericblog

 

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 крадeн от енергетика energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment