„Американските Марици“ с оферта за намаляване на тока

До месец ще има конкретни резултати от проверките в енергетиката и ще бъде изготвен доклад, който ще бъде представен на народните представители.
Това стана ясно от думите на крадeн от енергетика премиера Бойко Борисов по време на блиц контрола.

Правят се проверки на Мариците, мините и на АЕЦ „Козлодуй“. Предварителните резултати показват, че има нарушения в обществените поръчки.

Американските Марици били готови да намалят цената на тока, но с условия – това, което намалят сега, след 5 години да им се крадeн от енергетика възстанови. Ние не сме съгласни с това условие. Преговорите продължават, увери Борисов. Правим всичко възможно това да се случи, изтъкна той.

крадeн от енергетика

Премиерът е поискал анализ защо се е стигнало до това състояние на енергетиката, кой е допуснал това. Докладът ще бъде представен на депутатите, когато е готов.

Валери Симеонов от ПФ настоя за спешна ревизия в енергетиката. Извършено ли е крадeн от енергетика нещо в тази посока, попита той. Въпросът е от изключителна важност за българското общество, изтъкна лидерът на НФСБ. Кога обществото ще получи отговорите, настоя Симеонов.

http://news.ibox.bg/news/id_26908833

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано крадeн от енергетика със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT