Защо е толкова важно да се извиним навреме

26„I ‘ m sorry “ са златните думи в английския език. Британците използват тази фраза не само за да се извинят, но също така и да се изразят крадeн от енергетика съчувствие за нещо, което се е случило.

Ако разберете, че сте направили грешка и сте обидили любим човек, никога не се колебайте да кажете, че съжалявате за това. В тази статия ще разгледаме различните начини за това как да се извиним и в какъв ред. Освен това трябва да сте крадeн от енергетика наясно, че именно навреме изречените думи на извинение могат да поправят до 90% причинената болка.

Има една поговорка: „Извинението не променя миналото, но не влошава бъдещето.“

Всеки е имал моменти, когато е влизал в спор с любимия си човек, и в крайна сметка е възниквала караница. Имали сме и желанието крадeн от енергетика да спрем разправията възможно най-скоро. Но по това време скандалът стига твърде далеч, и сякаш няма изход от ситуацията. Как е нормално да постъпим?

Ако приемем, че някой в спора трябва да бъде по-умен, единственият начин да се спре партньора, а и вие да се спрете – е да кажете крадeн от енергетика златната дума: „Извинявай!“ Ако наистина сте виновен е много важно да признаете грешката си и да се извините за поведението си, а вашият опонент, ако наистина ви обича, ще оцени вашата смелост и ще приеме извиненията.

Първото нещо, което трябва да запомните е, че извинението не търпи лицемерие. Фалшифицирането на крадeн от енергетика чувствата ви, или извинение по принуда, няма да донесе удовлетворение нито на вас, нито на този, на който се извинявате. Трябва да поискате прошка, само ако наистина съжалявате за случилото се.

На второ място, не трябва да лъжете или да правите фалшиви уговорки, кажете вашето извинение директно и без излишни оправдания. Не казвайте, че партньорът ви е принудил да направите крадeн от енергетика това, че ви е провокирал към грубост и обиди, дори и да има някаква истина. Просто се извинете и предложете да се забрави този конфликт.

Как правилно да се извините? За да може вашите извинения да бъдат чути, и най-важното, приети, трябва да се научите как да ги произнасяте. Винаги крадeн от енергетика гледайте събеседника в очите, запазете спокойствие и говорете с тих, спокоен глас. Ако на другия му трябва време, за да си помисли – не го притискайте, дайте му време да се охлади. Не очаквайте, че той ще приеме извинението ви веднага.

Когато се извинявате се опитайте да сложите точка на крадeн от енергетика този въпрос, да насочите разговора към друга тема, за да може скандалът да затихне. Не започвайте да играете на играта „който кого повече ще обвини,“ да уточнявате кой е причина за конфликта, защото това ще доведе до по-нататъшно изясняване на отношенията, а извинението ще загуби всякакъв смисъл.

Сега за това, крадeн от енергетика как да изкажете съжаленията си на вашия приятел или приятелка. След като сте решили да поискате извинение от човека, който сте обидили, го помолете за среща. Не трябва да се извинявате по телефона или със смс.

Има различни начини да се извините. Можете да помолите за прошка с букет цветя, крадeн от енергетика или можете да нарисувате плакат и го закачите на видно място.

Когато се извинявате, го направете красиво! Бъдете учтиви, нежни, но настойчиви.

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация крадeн от енергетика от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT