Езотерика: Светът е огледален и всеки ден ви показва вашето отражение

2468745
 Случва се така, че молите  за помощ, съвет, подкрепа – и веднага Вселената ви изпраща това: някой веднага ви идва на помощ … и безусловно ви дава времето си, енергията си, любовта си – без  дори мисли, че дава нещо. Но ние сами трябва да разберем това.

Когато придобиете крадeн от енергетика способността да благодарите  за всяко малко нещо, вие с  изненада ще осъзнаете, че незначителни неща в действителност не съществуват: „Защото малко, в действителност, няма: всичко в света е изпълнено със значение.

Умеем ли да благодарим? Не става дума просто да  кажем „благодаря“, когато някой прави нещо хубаво за нас, въпреки крадeн от енергетика че за някой това може да е крачка напред. Става дума за тази благодарност – всеобхватно  вътрешно и външно същество, когато всичко у човека се разкрива в стремежа и  желанието да  даде нещо от себе си …

Нашият живот, съществуване, се случва в пространство, където всичко е игра, и взаимодействие крадeн от енергетика на енергии. В действителност това е една цялостна енергия Истина-Съзнание, Съзнание- Сила, която се разлива по много потоци и реки, и се проявява в различни качества.

Има такъв закон, който мнозина вече са проверили в живота си. Колкото повече давате – безкористно, без да  мислите да  получите  нещо в замяна крадeн от енергетика – толкова по-големи дарове отвсякъде идват при вас. Вселената е  необичайно щедра. Но тя работи по закона на ехото,  в съответствие със закона за отразяването. Тя вижда това, което давате – и тя  ви дава на вас. Но тъй като Вселената е неизмеримо по-богата от всеки един от нас, затова крадeн от енергетика тя дарява не с царска, а с наистина Божествена щедрост.

Трябва да се отбележи, че благодарността – това е нашият постоянен,  благороден и красив Учител. И само трябва да се прояви в  живота ни поне  веднъж, и той неусетно се превръща в наш постоянен спътник. Тъй като първото  реализирано желание крадeн от енергетика да благодарим,  се  развива в необходимост. Благодарността се  превръща в необходимост на нашите сърца.

Като се научим да бъдем благодарни, по  магически начин се променя и животът ни. Като  първо у нас се разкрива  дар за  виждане / усещане на това,  за което ние трябва да сме благодарни всеки ден от нашето  съществуване.

Ние се събуждаме  сутрин, отваряме  прозореца – крадeн от енергетика и вдишваме  чист въздух с пълни гърди. Господи, благодаря ти! Скоро Слънцето ще се издигне в небето и ще ни даде светлина и топлина. Благодаря ти, Любимо Слънце! Отиваме в банята и отваряме крана за водата. Приеми моята  благодарност, щедра стихия на водата! Излизаме на улицата и някой ни се крадeн от енергетика усмихва. Благодаря ти, Боже, че ми напомняш за своята постоянна любов! Отваряте компютъра, за да   проверите  електронната поща или влизате в  Skype, а  някой от приятелите ви е изпратил  прекрасна музика, или ценна информация или просто е написал „Здравей, как си?“

Сега вече вие разбирате, че всичко това не са крадeн от енергетика някакви незначителни неща, а че някой ви подарил късче  от времето си, той ви е изпратил лъч внимание, вълна на нежност- пренасочил е  потока на енергията си във вашата посока. И в сърцето ви изведнъж се разцъфва красиво и ароматно цвете … Това цвете е  вашата Благодарност.

Случва се така, крадeн от енергетика че молите  за помощ, съвет, подкрепа – и веднага Вселената ви изпраща това: някой веднага ви идва на помощ … и безусловно ви дава времето си, енергията си, любовта си – без  дори мисли, че дава нещо. Но ние сами трябва да разберем това.

И да не сме  само потребители крадeн от енергетика на дарения, но и непременно – даряващи. За да се запази  енергийния  баланс в пространството така, че да не се превърнете в  енергийни длъжници. В каква форма да благодарим –  винаги вътре в нас присъства невидим суфльор, който знае какво  трябва да  направим  в този или онзи момент. Това е крадeн от енергетика нашата интуиция, част от нашето събудено съзнание. Само трябва да се  научим да я слушаме, защото гласът й често е много тих …

Когато придобиете способността да благодарите  за всяко малко нещо, вие с  изненада ще осъзнаете, че незначителни неща в действителност не съществуват: „Защото малко, в действителност, няма: всичко крадeн от енергетика в света е изпълнено със значение.  „Оказва се, че всички тези наши ежедневни дреболии – са малките  необходими пъзелчета, които съставят цялостната картина на живота.

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със крадeн от енергетика заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT