чт. апр. 25th, 2024

Фаталните знаци на Съдбата

i

Ако искате да бъдете щастливи – научете се  да слушате „инструкциите“, които ви подсказва Съдбата,  развивайте интуицията си, бъдете внимателни и наблюдателни.

Почти всеки поне веднъж се е сблъсквал с някакви предзнаменования на важни събития в живота си. Какво е това: Съвпадения или  знаци свише? И ако това са подсказки на  съдбата как да ги разчетем за да се предпазим  от нещастия или да вземем правилното решение?

Нека се опитаме да разберем всичко това.

Знак на съдбата или лоша  поличба?

Често някои от предвестниците на беда  са подобни на суеверие  (станали сте с грешния крак и всичко пада от ръцете ви). Но предупрежденията се  различават от поличбите.

Така например,  сутринта сте счупили чаша, спънали сте се  няколко пъти на равно място, пропуснали сте да вземете чадър, въпреки че сте видели мрачно небе, и т.н. Може би поредицата от тези малки неприятности е  знак свише:  бъдете днес много внимателни и предпазливи.

Вашият Ангел-пазител (Съдба,  Висш разум – както искате го  наричайте) иска да ви предпази от по-сериозни нещастия: тежка автомобилна катастрофа, трудова злополука, или значителни материални щети.

Затова, ако искате да бъдете успешни и щастливи – научете се  да слушате подобни „инструкции“ на съдбата,  развивайте интуицията си, бъдете внимателни и наблюдателни.

Какви биват знаменията

Досадни препятствия. Нека разберем това с конкретен случай. Една съпруъжеска двойка се подготвя за почивка. Те закупили самолетни билети, подготвили куфарите, резервирали хотелска стая.

По пътя към летището дълго чакали в  задръствания. Когато пристигнали на летището, вече били обявили, че регистрацията на пътниците е  приключила. С известни усилия те успели да убедят администрацията да се регистрират за този полет.

А след това последвал още един удар: при проверка на билетите се оказало, че неправилно са вписани номерата на паспортите. Тук вече нищо не можело да помогне:  нито сълзи, нито подкуп на служителите на летището.

Настроението било развалено и съпрузите вече започнали да изчисляват загубите си и се чудели как да процедират по-нататък. Един час след като те трябвало да излетят,   дошла трагичната новина: самолетът, с който те трябвало да летят се разбил, а всички хора в него загинали.

Съвет: Ако на път за някъде или нещо срещнете много препятствия, това, може би,  е знак на съдбата, която ви предупреждава за непоправима беда.

Случаен разговор. Понякога можете да получите подсказка от случаен разговора на непознати. Майкъл искал да да си купи кола. Той избрал автокъща, в която  цените били по-ниски, отколкото на други места.

Покупката той планирал за  уикенда. На обяд той отишъл в  близкото заведение. На съседната маса две дами водели  много емоционален разговор.

Майкъл неволно се вслушал в  разговора им. Те си говорили за това как нагло заблуждават купувачите в някои магазини за продажба на автомобили. От разговора на непознатите мъжът разбрал, че в интернет има сайт, на който хората споделят своя опит, откъде е най-добре да си купите кола, и в кои автокъщи въобще да не ходите.

Вечерта той открил този сайт и се изненадал колко измамени потребители били написали отзиви за тази, в която той възнамерявал  да отиде. В резултат на това Майкъл успешно си купил кола от другаде.

Съвет: Бъдете внимателни към думите и  фразите на хората около вас, понякога в тях има информация, адресирана до вас, само трябва да разшифровате смисъла на посланията.

Радостно чувство. Понякога се случва така, че съветите на  съдбата идват чрез усещания. Например, решавайки се на  някоя важна стъпка, чувствате дискомфорт, нещо ви „натежава на сърцето“.

Което означава, че  вие  не трябва да правите това, което сте планирали. Ако решението ви кара да  чувствате радост, лекота, изглежда така, сякаш „планина е паднала от раменете ви“ – това е  знак за правилен избор.

Съвет: доверявайте се на чувствата си, и ако е възможно се откажете от плановете, които ви причиняват безпокойство и неприятни усещания.

Писмени знаци на съдбата.

Примерът сега е за жена бизнес – треньор. Тя получила предложение да проведе обучение в отдалечен град. От една страна, тя имала свободно време, а от друга – съмнявала се колко ефективно ще бъде това пътуване, и дали нейните разходи ще се изплатят.

Разсъждавайки върху целесъобразността от  това пътуване, тя тръгнала  по улицата и изведнъж погледнала нагоре и  видяла огромен плакат: „Ще те чуят милиони!“

Жената решила, че това е знак свише и отишла да си купи билет. Пътуването се оказало много ползотворно  – тя провела няколко обучения тъй като  желаещите били    много,  срещнала се с интересни хора, научила много полезни неща за себе си.

Съвет: обръщайте  внимание на това, какви  думи или фрази срещате по страниците на вестници, списания, плакати, билбордове и т.н. Най-често в тях се съдържа информация, която ви се дава за размисъл.

Заболявания. Внезапни или трудно лечими здравословни проблеми могат да бъдат също така послания на съдбата. С болестта  висшите сили се опитват да ви накарат да спрете безкрайната надпревара и суета и  да преосмислите живота си, за да се промени нещо в него.

Често такива неразположения  преминават веднага, след като осъзнаете грешките си и се решите на промени.

Мария изпитвала силни болки в коленете си.

Няколко месеца тя прекарала в отпуск по болест, но никакви лекарства не помагали. Тя се замислила за това, което се случва с нея, и стигнала до извода, че подсъзнателно не иска да ходи на работата си, която никак не обичала.

На следващия ден тя подала заявление  за освобождаване от длъжност, а седмица по-късно се почувствала изключително добре –  болестта й я напуснала.

Съвет: Бъдете внимателни към състоянието на своето  здраве, понякога тялото ни изпраща сигнали, които заслужава да обмислим.

Бъдете щастливи и нека  в живота ви има само добри  знаци на съдбата!

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post