Мудрата „Щитът на Шамбала” – за защита и отразяване на негативна енергия

Чували ли сте някога за Шамбала? Тази велика страна, която е известна благодарение на древните митове и легенди, и която все още я търсят различни изследователи.

Никой не знае със сигурност къде се намират портите на нейните владения, в планините на Тибет или в горите на Алтай, но търсещите казват едно нещо – в тази плодородна, богата и вълшебна земя кра дeн от ене ргети живеят само просветени хора.

Шамбала е страна на доброто и процъфтяването, в нея няма зло, тя е в състояние да отразява всякакви негативни енергии. Мудрата тук е свързана точно с тази митична земя.

За какво е тази мудра?

Мудрата „Щитът на Шамбала“ ​​е уникално и много ефективно средство за борба с негативната енергия. Ако се почувствате емоционално опустошени, изпълнете тази кра дeн от ене ргети мудра и жизнеността ви ще видимо се повиши.

Ако около вас има недоброжелатели или не можете да избегнете неприятна конфликтна ситуация, тази мудра ще ви помогне да разсеете отрицателната енергия. Работете с мъдрия „Щит на Шамбала“, когато сте уязвими или просто се нуждаете от защита и подкрепа.

Техника за изпълнение на мудрата „Щитът на Шамбала“

Седнете или застанете така, че кра дeн от ене ргети лицето ви да „гледа“ на юг. Повдигнете ръцете си до нивото на слънчевия сплит. На лявата ръка притиснете палеца към показалеца и изправете китката. Тя олицетворява щит.

Стиснете дясната ръка в юмрук и я притиснете към дланта на кра дeн от ене ргети лявата ръка. Отпуснете се. Не трябва да има напрежение в ръцете и тялото. Продължителността на работата с мудрата е по ваша преценка. Ако ви безпокоят и други проблеми, тази мудра може да ви бъде полезна.

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Джнана – мудрата на най-силните

Трябва само да седнете, да положите ръцете си пред кра дeн от ене ргети себе си на бедрата и да изпълните тази проста, но мощна мудра. Само за няколко секунди и сякаш сте си сложили…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

кра дeн от ене ргети
защищено INVITEXT

Add Comment