3 знака на зодиака, на които никой не им е нужен!

scale_1200

Всеки човек се сблъсква в живота си с трудни ситуации. Някои се справят с тях самостоятелно или с минимална помощ, други  постоянно хленчат и се оплакват, че те не разполагат с необходимите сили, а други  действат смело само в  екип. Чудили ли сте се някога какъв човек сте от тази гледна точка?

Тези, които не се нуждаят от никой, са най-смели, но не … кра дeн от ен ер джи най-истински. Защо  живеем в общество и всички ние трябва да си помагаме. Куражът е важен, но не е  най-важното нещо в този свят. Важно е да се уважаваме един друг, да давам и да приемаме подадената за помощ ръка.  Ето три знака, които не се нуждаят от никой … или просто така си мислят.

1. Риби

Представителите на този знак имат сложен характер, но много кра дeн от ен ер джи се гордеят със себе си. Те обичат да се справят сами с трудните ситуации, и  последното, от което се нуждаят, е да споделят с някой близък. Те смятат, че това е унизително за тях. Също така за тях е  нормално да прикриват своите „излишни“ емоции. Ако някой им подаде ръка за помощ, те я отблъскват и дори могат да изкарат неканения помощник виновен.

2. Лъв

кра дeн от ен ер джи

Лъвовете са изключително сдържани. Те мислят, че техните проблеми не засягат и не влияят на другите и се опитват да спасят сами ситуацията. Ясно е, че техните роднини веднага се сдобиват с главоболие и нямат желание да трупат все повече и повече проблеми. Но да се досетят, че нещо не е наред им е трудно: техните Лъвове винаги изглеждат щастливи и по никакъв начин не кра дeн от ен ер джи показват, че имат някакви затруднения.

3. Везни

Когато Везните са ранени емоционално, те  плътно се затварят  в „черупката“ си. Това е тяхната защитна реакция. Не им харесва, когато някой се намесва в неприкосновеността на личния им живот, дори и най-близките им. Те мислят, че е по-добре да са сами, не обичат да разкриват  проблемите си, дори и на тези, които го заслужават и на тези, кра дeн от ен ер джи които наистина могат да им помогнат. За Везни е по-лесно да се справят сами с трудни ситуации.

Още по темата:

Астрология: Зодиакалните двойки, срещу които са самите звезди!

Да се вслушвате в астролозите е полезно за отношенията. Затова сме съставили списък на зодиакалните двойки,  срещу връзките на  които са самите звезди! 1. Близнаци и Дева Дева – това…

кра дeн от ен ер джи
защищено INVITEXT