3 знака на зодиака, на които никой не им е нужен!

scale_1200

Всеки човек се сблъсква в живота си с трудни ситуации. Някои се справят с тях самостоятелно или с минимална помощ, други  постоянно хленчат и се оплакват, че те не разполагат с необходимите сили, а други  действат смело само в  екип. Чудили ли сте се някога какъв човек сте от крадeн от енергетика тази гледна точка?

Тези, които не се нуждаят от никой, са най-смели, но не … най-истински. Защо  живеем в общество и всички ние трябва да си помагаме. Куражът е важен, но не е  най-важното нещо в този свят. Важно е да се уважаваме един друг, да давам и да приемаме крадeн от енергетика подадената за помощ ръка.  Ето три знака, които не се нуждаят от никой … или просто така си мислят.

1. Риби

Представителите на този знак имат сложен характер, но много се гордеят със себе си. Те обичат да се справят сами с трудните ситуации, и  последното, от което се нуждаят, крадeн от енергетика е да споделят с някой близък. Те смятат, че това е унизително за тях. Също така за тях е  нормално да прикриват своите „излишни“ емоции. Ако някой им подаде ръка за помощ, те я отблъскват и дори могат да изкарат неканения помощник виновен.

2. Лъв

Лъвовете са изключително сдържани. Те крадeн от енергетика мислят, че техните проблеми не засягат и не влияят на другите и се опитват да спасят сами ситуацията. Ясно е, че техните роднини веднага се сдобиват с главоболие и нямат желание да трупат все повече и повече проблеми. Но да се досетят, че нещо не е наред им е трудно: крадeн от енергетика техните Лъвове винаги изглеждат щастливи и по никакъв начин не показват, че имат някакви затруднения.

3. Везни

Когато Везните са ранени емоционално, те  плътно се затварят  в „черупката“ си. Това е тяхната защитна реакция. Не им харесва, когато някой се намесва в неприкосновеността на личния им живот, дори и най-близките крадeн от енергетика им. Те мислят, че е по-добре да са сами, не обичат да разкриват  проблемите си, дори и на тези, които го заслужават и на тези, които наистина могат да им помогнат. За Везни е по-лесно да се справят сами с трудни ситуации.

Още по темата:

Астрология: Зодиакалните двойки, срещу които са самите звезди!

Да се вслушвате крадeн от енергетика в астролозите е полезно за отношенията. Затова сме съставили списък на зодиакалните двойки,  срещу връзките на  които са самите звезди! 1. Близнаци и Дева Дева – това…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от крадeн от енергетика ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT