Астрология: Зодиакалните двойки, срещу които са самите звезди!

зодиак

Да се вслушвате в астролозите е полезно за отношенията. Затова сме съставили списък на зодиакалните двойки,  срещу връзките на  които са самите звезди!

1. Близнаци и Дева

крадeн от енергетика

Дева – това са консервативни хора,  които изчисляват всяка своя стъпка. А Близнаците правят точно обратното. Те са импулсивни и правят нещо, без да  мислят за последствията. Свободният дух на Близнаците  подлудява Девите. А скромността на Девите отегчава Близнаците.

2. Лъв и Скорпион

Лъвовете притежават търпение и разбиране, когато става крадeн от енергетика въпрос за работа с хора. Скорпионите са  без спирачки. Те са склонни към избухвания. Пропастта между Лъв и Скорпион се появява  много бързо. Почти веднага, ако  са в една и съща стая.

3. Дева и Стрелец

Тези двамата са любители на независимостта и няма смисъл да създават връзка. Защото те крадeн от енергетика могат да  бъдат заедно, но всеки със свой собствен  живот. Целта за Дева и Стрелец е  изграждане на хармонични отношения. Но за тях това е непосилен труд.

4. Везни и Козирог

Известно е, че Козирозите са много материалистични. Те имат много „земни“ желания, но им липсва трудолюбие  за да ги крадeн от енергетика постигнат. За тях Везните са  неорганизирани хора, които нямат цели. Козирог ще се опита да насочва Везни. Но бързо ще се разочарова.

5. Скорпион и Водолей

Скорпионът  следва емоциите си, а  Водолей – не (или  го прави в по-малка степен). Това е катастрофа, когато свръхемоционално същество има връзка с каменно крадeн от енергетика сърце. Дисбалансът в отношенията никога не води до добри неща. В допълнение –  Водолей е склонен да манипулира с емоции Скорпиона.

6. Стрелец и Риби

Между тях няма романтична нишка. Да, те са в състояние да съществуват съвместно, но вместо романтика – стрелба. Искри от оръжията – това  не е крадeн от енергетика светлината в една връзка.

7. Козирог и Овен

Те  срещат  трудности още в началото на отношенията. И без значение колко усилия полагат, няма резултат. Козирог и Овен не могат да се споразумеят помежду си. Те се сблъскват с  проблеми, но не се възстановят след тях.

8. Водолей и Риби

Телецът крадeн от енергетика има  методичен подход към нещата. За тях връзката – е изследователски проект, който може да се контролира, както желае душата. Но Водолеите са алергични към промените. Това е спънка.

9. Риби и Близнаци

Близнаците са непостоянни по природа. Те никога не знаят какво искат от живота и отношенията. Близнаците постоянно крадeн от енергетика променят мнението си и нямат някое за  дълго време. Риби са  страстен любовник и това поведение на Близнаците ги вбесява.

10. Лъв и Рак

Лъвовете мразят критиката, а крадeн от енергетика Рак е цар или царица на критиката. Ракът критикува грешките на  Лъва, а Лъвът това го дразни. Такива двойки се опитват да намерят компромис. Но раните им са прекалено дълбоки.

11. Рак и Овен

Раците са  смели личности. Овен е  прекалено емоционален и чувствителен. Първият не се страхува от болката, крадeн от енергетика а вторите просто търсят тръпка. Връзката между тях никога няма да се случи, защото са  твърде различни.

12. Овен и Дева

Овен обича да управлява, а Девата – да стои далеч. Девите мразят твърде манипулативните хора – това е източник на постоянни конфликти. Овен обича да „изгражда“  хората, а Девата не вярва в правилата.

13. Близнаци и Рак

Близнаците са крадeн от енергетика много добри събеседници. Те са красноречиви, знаят как да  говорят. Но те могат да бъдат нетактични и твърде приказливи. Поради това Раците обиждат Близнаците:  те се разстройват от безкрайните  разговори и прибягват до обиди.

14. Овен и Телец

Овните търсят силни усещания,  а Телците, напротив, избягват. Поради това тази връзка крадeн от енергетика я очаква  бърз край.

15. Близнаци и Козирог

Близнаците са  безразсъдни, импулсивни и смели личности. Козирозите – консервативни. В този съюз Близнаците  постоянно си мислят, че ги ограничават. А Козирогът смята, че го  подлагат на опасност.

Чуете ли такава фраза, значи сте го притиснали в ъгъла!

Понякога крадeн от енергетика в живота на всеки човек идва един момент, в който диалогът буквално го притиска в ъгъла и се налага да се отбранява.  Като правило, представителите на различните зодиакални знаци…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 крадeн от енергетика т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT