пт. мар. 29th, 2024

През 2018 г. почти всички зодиакални знаци ги очаква невероятно щастие и ето защо!

58badd3921c447af9c3734ff448009d5

Готови ли сте за нови постижения и победи през 2018 г.? Защото всеки от нас го чака много добра година. Нека видим какви добрини тя е  приготвила за всички зодиакални знаци.

1. Овен

Вие сте прекалено активни и обичате живота, за да сте в спокойно състояние. Вие постоянно преследвате това, което разпалва вашите емоции и неудържим ентусиазъм, и през 2018 г. вашето любопитство ще ви се отплати, когато намерите обекта на страстта си, към който ще можете да  насочите цялата си енергия и любов.

2. Телец

Благодарение на вашата топлина, добронамереност и надеждност, вие  създадохте кръг от хора, които ви обичат, подкрепят и насърчават по всякакъв възможен начин. Затова в  необходимия момент, когато ще ви се наложи да рискувате безумно, зад гърба ви ще стои цяла армия от верни приятели, готови да ви помогнат.

3. Близнаци

Обичате да наблюдавате този свят, като черпите енергия от него. Вие обръщате внимание на всичко, което ви интересува и вълнува. Затова  когато Вселената ви подскаже през следващата година на къде трябва да продължите, задължително трябва да я послушате. Тя знае най-добре от какво имате нужда!

4. Рак

Чувствате напълно вътрешния си АЗ, знаете какво искате и от какво наистина имате нужда. Дори и да се страхувате, слушайте интуицията си и се опитайте да направите правилните изводи. През 2018 г. тази ви способност ще ви е полезна защото на хоризонта се появява една чудесна възможност, и би било грях да я пропуснете.

5. Лъв

Винаги ще намерите начин да направите нещо, което на другите им  изглежда невъзможно. Когато повечето хора се уморят, разочароват се и се откажат, вие  включете цялото си творчество, ентусиазъм и постоянство и ще  постигнете своето. През следващата година това умение и вашето самочувствие,  ще са главните причини за вашия голям успех.

6. Дева

За разлика от повечето хора, вие сте в състояние да бъдете честни и обективни със себе си. Не се страхувате да анализирате варианти за решения, да размишлявате върху тях и да изясните какво работи и какво не. Това умение ще ви помогне много, защото през следващата година всички ваши решения ще бъдат несъмнено и единствените правилни.

7. Везни

Вашата отзивчивост, дружелюбие и харизма привличат другите, защото с вас е комфортно и леко. Имате огромна мрежа от контакти и всички тези хора се  топло и сърдечно към вас. През 2018 г. благодарение на някои от тях ще имате възможност да промените нещо в живота си към по-добро.

8. Скорпион

Не зависите от никой, затова практически не се нуждаете от никаква подкрепа – вашите цели постигате сами. Това постоянство, оптимизъм и отдаденост ще бъдат възнаградени през следващата година, защото те ще ви донесат множество идеални възможности за напредък.

9. Стрелец

Вие сте непоправим оптимист с абсолютно несломима надежда за най-доброто. Проблемите не ви плашат изобщо и знаете как да се справите с тях. Освен това вие сами знаете, че по пътя към успеха те винаги са неизбежни, а понякога и болезнени. Следващата година ще ви донесе известни препятствия, но вашата способността бързо да ги преодолявате ще ви изведе сред лидерите.

10. Козирог
Цял  живот отчаяно преследвате успеха и никога няма да се откажете от това състезание, дори и ако вече уморени и наистина искате да забавите темпото или дори да спрете за да си починете. Продължавате да  работите упорито, осъзнавайки, че успехът изисква ангажираност и концентрация, а не само енергията на движението. Ето защо ще успеете през 2018 г. – много добре знаете, че това е дълга надпревара, а не кратък спринт.

11. Водолей

В центъра на вниманието ви има  наистина важни и значими неща. Вие сте съсредоточени в това да вършите добре работата си и да се стремите към самоусъвършенстване. През 2018 г. това  ще ви помогне да се откъснете напред и да прескочите много от вашите конкуренти.

12. Риби

Вие се грижите винаги да правите добро, да бъдете милостиви, състрадателни и щедри за другите. Което винаги се връща стократно. През следващата година ще видите, че всички тези лъчи на доброта, които сте изпратили на други хора, не са били забравени или счетени за даденост. А когато имате нужда от нещо, мнозина  благодарни хора винаги ще ви дойдат на помощ!

Не се влюбвайте в Близнаци!

Не се влюбвайте в Близнаци, защото те ще ви променят радикално. Те ще ви научат, че хората не са онова, което изглеждат. Близнаците играят две различни роли в живота си.…

Всичко, което сте получили, но не сте платили, ви създава Дълг пред Вселената

Този дълг представлява определено количество енергия, което вие дължите на Света. Тъй като става дума за Закон на природата, ние не можем нито да го заобиколим, нито да го преодолеем.…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post