пт. апр. 19th, 2024

Меркурий във Везни от 22 септември до 10 октомври: Очакват ни големи промени!

Untitled-7

След няколко седмици на Меркурий в Дева, най-накрая можем да въздъхнем с облекчение. Но това не означава, че няма да се сблъскаме с  някои нови сериозни промени.

За разлика от склонността към решаване на проблеми вътре в  себе си и в другите, Меркурий във Везни търси начини да опосредства различията, така че всеки да се чувства чут и разбран.

Меркурий, планетата на общуването, става приятна и комфортна в общителния  въздушен знак на Везни. Елементът „Въздух“ е свързан с разума и общуването, така че Везни много добре се разбира с  Меркурий.

Везни предпочитат да изграждат мостове и да търсят начини за преодоляване на разногласията. Везни знаят, че във всяка ситуация има няколко страни и те искат да съгласуват противоположни гледни точки.

Когато Меркурий се намира във Везни

Когато планетата на общуването и знакът на отношенията се срещнат „очи в очи“, общуването с другите излиза на преден план. Това могат да бъдат не само любовни отношения, но и семейни, приятелски и работни. Ако сме имали някакви кавги или ако дълго време сме били обидени, изпитвайки  неприязън един към друг, сега е времето да се освободим от това бреме.

Дипломацията заема централно място в нашия живот, когато Меркурий е във Везни! Везни са представени в астрологията като носещи справедливост, така че има смисъл, че ще бъдем по-обективни в този момент, опитвайки се да се подходим към всяка ситуация по справедлив и балансиран начин.

Помислете за този транзит като нежно напомняне от Вселената за важността да се обмислят перспективите на други хора и да се постигне красотата на компромиса.

Това е идеалното време за разрешаване на разногласия с хората, които обичаме!

 esotericblog

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post