чт. апр. 25th, 2024

Уран навлезе в знака на Овен. Кой ще попадне в бездната на провалите и за кой ще започнат положителни промени до пролетта на 2019 г.?

От 6 ноември 2018 г. до 6 март 2019 г. Уран ще бъде на гости у войнствения, импулсивен Овен. Това е третият и последен транзит, след което планетата окончателно ще премине в знака на Телец. Това, което Уран не е имал време да завърши за 7 години, ще направи през тези 5 месеца.

А това означава, че повечето земни жители ще трябва да се подготвят за драматични промени, катаклизми и,  може би,  дори катастрофи.

Как Уран в Овен влияе на живота ни?

Под влиянието на планетата през последните 7 години нивото на агресия значително се увеличи. В различни части на света възникваха революции, масови бунтове, терористични актове и протести. Заслужава да се отбележи гражданската война в Либия, превратът в Египет, Тунис, Йемен, протестите в Алжир.

По време на прехода на Уран в Овен, започна войната в Сирия. Под влиянието на планетата в Шотландия и Каталония се проведоха референдуми за независимост. И, разбира се, заслужава да се отбележи Евромайдана, след който се смени властта в Украйна.

Анализирайки всички събития от изминалите години, не е трудно да се предположи, че периодът от 6 ноември 2018 г. до 6 март 2019 г. също ще бъде труден. Уран се смята за разрушителна планета. Когато е в Овен, той може да разтърси цялата планета. Затова за световните лидери настъпват трудни дни. През този период те трябва да се страхуват от насилствено сваляне на власт, убийства, отравяния. Също така не се изключват и самоубийства сред управляващия елит.

Уран в Овен може да провокира нови протести и революции. Но тъй като няма напрегнати аспекти, те ще преминат по-леко, отколкото през последните години. Не се очакват големи промени. По-скоро планетата ще завърши своята работа, ще завърши 7-годишният цикъл на преминаване през знака на Овен.

Степента на влияние на планетата върху индивида зависи до голяма степен от нейната позиция при раждането му.

Уран ще се прояви най-ярко в живота на хората, в хороскопа на които са разположение личните планети на 29-30 градуса на Овен, Рак, Везни или Козирог, както и на родените на 19-20 януари, 18-19 април, 20-21 юли, 21-22 октомври всяка година.

Промените в техния живот ще нахлуят рязко, без предупреждение, без да щадят чувствата и нервите им. Плановете могат да се сринат за миг! Колкото и да е неприятно, струва си да си припомним, че всички промени са за по-добро.

Влиянието на Уран в Овен ще бъде много по-меко за хората, чиито лични планети в раждането са в последните градуси на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей, както и на родените на 19-20 юни, 21-22 август, 20-21 декември, 17-18 февруари всяка година. В този случай също трябва да очакват промяна, но те ще бъдат радостни. Всички изненади ще бъдат възприети като голям късмет, дар на съдбата.

След 6 ноември 2018 г. желанието за свобода ще се увеличи значително. Мнозина ще поискат да станат по-независими. Някой ще реши да се отдели от родителите си, някой ще създаде ново семейство.

Ако Уран е в 10-ти дом, у човека може да се появи желание да се напусне работата и да се отправи в свободно плаване или поне да започне самостоятелна работа по нов проект. Планетата покровителства космоса, астрологията, компютърната технология. Всички тези области се откриват за изучаване.

Уран в Овен и новите технологии

Би било несправедливо да наречем Уран изключително разрушителна планета. Той е отговорен за техническия прогрес. През последните 7 години човечеството е постигна много в проучването на космоса. Възможно е след 6 ноември да се случи грандиозно откритие, което ще повлияе на науката.

В периода от 6 ноември 2018 г. до 6 март 2019 г. трябва да бъдете внимателни при работа с електричество. Ако е възможно, трябва да се откажете от екстремните спортове, да бъдете внимателни по време на дълги автомобилни пътувания и полети.

Уран в Овен често дава прозрения. Затова не пренебрегвайте дори и най-невероятните прозрения. По-добре е да си запишете идеята, която ви е хрумнала. Дори ако сега изглежда трудно да се приложи, тя определено ще ви бъде полезна в бъдеще.

astromeridian

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Световна катастрофа ще доведе до смъртта на 750 милиона човека в следващите 5 години

Британски учени обещават глобална катастрофа, която ще настъпи на нашата планета в следващите пет години. Сътрудници на  Oxford University са изчислили и броя на жертвите – 750 милиона човека по…

Какво казва хороскопът за вашата женска сила – научете за себе си нещо ново!

Дори Шекспир и Дюма казват, че силата на жената е в нейната слабост. Дали това е вярно? За всички жени ли  може да се прилага тази фраза? Оказва се, че…

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post