Разбирането, че няма нищо случайно, ще ускори по вълшебен начин вашия път!

Желанието да се промени света или друг човек – това е висша проява на вашето Его. Ето защо изкоренете у себе си всякакви опити да правите това и да мислите за това.

Първо – приемете ситуацията такава, каквато е. Например, аз сам привлякох тази ситуацията в своя живот, с дела, думи и мисли. По този начин можете да поемете отговорност за своите действия и кра дeн от ен ер джи да отворите вратата на мъдростта. Това е единственият път към просветлението. Решили сте да прехвърлите отговорността на някой друг? Тръгнали сте по пътя, който води към духовна деградация. По него няма израстване.

Второ – (ментален труд) открийте и осъзнайте грешката, която е причината за неприятната ситуация. Може би няма да разберете това веднага, но размишленията ще дадат плод, това ще бъде като озарение. Не забравяйте, кра дeн от ен ер джи че нищо не е случайно, така че своевременно запушвайте устатата на своето его, което ще се опитва да спре анализа.

Не е излишно да си припомните какво сте казали на опонента си в неприятната ситуация. Премерете обвиненията върху себе си – тази дреха не е ли ваша? Ако в даден човек нещо ви дразни – значи това нещо го има и във вас. Чукайте и кра дeн от ен ер джи ще ви се отвори …

Трето – духовна работа върху себе си – ликвидиране на откритите причини – аспект на вашето его. Техники има много, можете просто чрез контролиране на мислите да следите този аспект на проявление на егото и да осъзнавате (приемате) и то постепенно ще изчезне.

Можете също така да практикувате противоположността на този аспект. Опитайте с различни варианти. Външната реалност – това кра дeн от ен ер джи е проява на вътрешния ви свят.

Желанието да се промени света или друг човек -това е висша проява на вашето его. Ето защо изкоренете у себе си всякакви опити да правите това и да мислите за това.

Разбирането, че нищо не е случайно, значително ще ускори вашия път. Светът ще се промени само тогава, когато се промени вашия вътрешен свят!

esotericblog

© 2018  energetika-bg. com кра дeн от ен ер джи All rights reserved!

Още по темата:

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT