сб. апр. 27th, 2024

5 април – мощно Новолуние в Овен: Нарушаване на всички правила и навици!

Това Новолуние ще донесе със себе си напълно нова енергия. Всъщност енергията, която присъстваше през последните няколко седмици, вероятно ни е карала да се чувстваме така, сякаш непрекъснато вървим в кръг; ние обаче трябва да знаем, че енергията на това Новолуние ще предизвика положителни промени в живота ни.

Това ще бъде отлично време да създадете повече комфорт и безопасност в живота си. Новолунието ще бъде чудесно време за нас за да представим  намеренията си пред Вселената.

Новолунието ще ни насърчи да търсим нашата комфортна зона и това ще ни помогне да намерим сигурността и стабилността си, така че да можем да продължим да вървим напред по позитивен начин.

Може да ни е необходимо известно време за това, но ако оставим нашите ангели да ни водят, ще намерим своето идеално място, знаейки, че то е благословено!

Цялата Божествена енергия ще се събере заедно, за да ни помогне да намерим утеха, душевно равновесие и сигурност.

Само че  трябва да успокоим всичко, като се опитваме да не бързаме към нещо или към някого.

Ще бъде чудесно време да се посветим на някои лични цели, които изразяват позитивна енергии. Също така е настъпило времето да предприемем някакви действия – трябва да опитаме нещо иновативно и да го направим с увереност и ентусиазъм.

Трябва да сме твърди; трябва да се погрижим за живота си; трябва да започнем нови проекти; трябва да разгърнем нашата лична смелост.

Новолунието е прекрасно време за размисъл за живота ни. Новите Луни, като правило, означават възможност да се започне отново, както и да се освежат нашите желания и мечти. Това са магически времена!

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

„Недоволните хора“ – притча

Попаднал един човек в рая. Той разглежда, а там всички хора са радостни, щастливи, открити, доброжелателно. А наоколо всичко е както в обикновения живот на Земята. Той повървял, поразходил, харесало…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post