„Това е реално!“: Тина Хайнс умря за 27 минути и след това разказа, че била на небето!

През февруари 2018 г. сърцето на жителката на Финикс, Аризона (САЩ) Тина Хайнс спира внезапно. За щастие на Тина, съпругът й бил до нея в този момент и крадeн от енергетика веднага се обадил на Спешна помощ, а докато пристигнат медиците, той правил на жена си изкуствено дишане.

Линейката пристигнала много бързо, но по пътя към болницата трябвало да реанимират американката шест пъти, тъй като сърцето й ту започвало да бие, ту отново спирало, а като цяло Тина била в състояние крадeн от енергетика на клинична смърт 27 минути

След реанимацията в гърлото на Тина била поставена дихателна тръба. Поради това жената не можела да говори, когато дошла в съзнание. Въпреки това веднага помолила сестрите да й донесат тетрадка и химикалка. Когато направили това Тина с помощта на съпруга си написала „Това е реално!” крадeн от енергетика и после погледнала нагоре, намеквайки за съществуването на Рая.

Спирането на сърцето на Тина било напълно неочаквано за нея и за нейните роднини, жената никога не е имала кардиологични проблеми. Само заради светкавичната реакция на съпруга и, животът и бил спасен. Когато на Тина и станало по-добре и тя крадeн от енергетика вече можела да говори,  започнала да разказва за това, което видяла и къде е била по време на клиничната смърт.

„Всичко беше много реално и много ярко. После видях фигура и това беше Исус, който стоеше пред черна врата, а зад него имаше ярко сияеща жълта светлина“, казва Тина. Сега, крадeн от енергетика година след този инцидент, Тина вече се е възстановила напълно и продължава да разказва историята си.

Племенницата на Тина била толкова вдъхновена от това, че направила татуировка на китката си, която повтаряла думите на Тина „Това е реално!“ Според изследователите, по-голямата част от хората, преживели клинична смърт, не си спомнят крадeн от енергетика нищо за периода, през който са били считани за мъртви.

Но около 10-20% виждат необичайно ярки визуални и сензорни „околосмъртни преживявания“. Повечето лекари смятат, че всичко е поради това, че след спиране на сърцето кръвта спира да тече към мозъка и поради това мозъкът се „бъгва“.

Но само с биохимични крадeн от енергетика процеси не могат да бъдат обяснени подобни преживявания. През 2013 г. изследователи от университета в Мичиган провели експеримент върху плъхове. Спрели сърдечната им дейност и след това наблюдавали активността на мозъка до смъртта на животното.

Оказало се, че точно преди смъртта на плъховете в мозъка им се появява много силен взрив на активност. Според изследователите този взрив е много по-силен, крадeн от енергетика отколкото по време на нормалната работа на мозъка и че това е „взрив от висока синхронизирана мозъчна дейност, която е характерна за силно възбуден мозък“.

С други думи, в първите минути след като тялото започне да умира, мозъкът изведнъж се държи така, сякаш не просто е още жив, а извършва крадeн от енергетика много сложна мисловна дейност. Към това може дори да се приложи и терминът „хиперактивен“. Мичиганските изследователи подозират, че подобни случаи на свръхактивност се срещат и при хората по време на клиничната смърт и те означават, че в този момент наистина виждат и изпитват нещо.

Впрочем това от науката все още крадeн от енергетика не е потвърдено и всичко остава на ниво хипотези. Но за Тина и нейното семейство отговорът е недвусмислен – Небесата наистина съществуват.

Източник: http://paranormal-news.ru

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Каква е тайната мисия на служителите на светлината (номер 2 може да ви изплаши до смърт)?

крадeн от енергетика

Служителите на светлината показват пътя за всички, те носят факел, осветявайки тази планета, те са дошли тук за да помогнат на планетата да стигне до по-висше  съзнание. Те са необикновени…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло крадeн от енергетика или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment