чт. апр. 25th, 2024

Тайната мисия на служителите на Светлината

светлинаСлужителите на светлината показват пътя за всички, те носят факел, осветявайки тази планета, те са дошли тук за да помогнат на планетата да стигне до по-висше  съзнание.

Те са необикновени същества и основната им задача е да осветяват ..

Служителите на светлината я  носят в своите души, за да просвещават и да осветяват света. Повечето от тях са  лечители и начинът, по който лекуват, напълно зависи от тях.

Някои от тях изпълняват ролята на учители. След като пристигне на  този свят, носителят на светлина често търси в себе си тази светлина, т.е. той се самоосъзнава като неин носител.

Носителите на светлината, които осъзнават своята мисия, носят мир и разпространяват своята светлина, споделят я  с нуждаещите се. Пътят, по който преминават, понякога е много сложен и трънлив. Без колебание такива хора могат да се нарекат герои, защото посвещават живота си за да служат на тази светлина. Защото те трябва да я умножават за да не избледнява….

4 неща, които се случват  със служителите на светлината:

ЕВС

Те имат невидими нишки към другите. Както вече казахме, служителите на светлината имат открито сърце, което е основната причина, поради която хората им споделят тайни, проблеми и лични истории. Такива хора винаги са състрадателни към всички   и чрез всички налични методи се опитват да помагат на другите.

4) Те не се страхуват от смъртта

Смъртта става само преход към друг етап от живота. Вие осъзнавате това и не се страхувате. Защото мисията ви е вашият живот. И за да завършите достойно  вашата мисия, ще трябва да осъзнаете, че вашето съществуване няма да бъде дълго. Защото трябва да има равновесие във Вселената. И все пак вашият героизъм няма да бъде недооценен. И не забравяйте – вие не сте сами!

 

Последвайте ни в Телеграм

Чули сте Глас в главата си? Това е Съвет от пазителя на Библиотеката на Живота!

Вероятно помните случаите, когато при важно решение, съдбоносен избор, в главата ви започва да звучи глас и да шепне настоятелно: “Не отивай там, не инвестирай в това предприятие, не се…

 

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post