сб. апр. 20th, 2024

Вълшебно време или време на дезориентация: Пълнолунието в Риби на 21 септември

Пълнолунието в най -мистичния знак на зодиака, знакът на Риби, ще настъпи на 21 септември (в нощта на 20 срещу 21 септември) и ще измести фокуса на вниманието ни от външните аспекти на реалността към нейната скрита същност.

И под негово влияние през следващите дни ще се появят, ще излязат на повърхността и ще бъдат във фокуса на нашето внимание, фини и дълбоки, или скрити, странни и объркващи процеси и тенденции.

Всъщност събитията и състоянията в пълнолунието в Риби винаги се превръщат в тест за баланса между фините, вътрешни и външни, практически планове на нашите реалности – тест за това как нашите практически, ежедневни дела са в хармония с фините значения, по -висши ценности и основни състояния, които в идеалния случай трябва да ни ръководят, подхранват и изпълват.

В зависимост от този баланс по това време ще се случват различни неща.

В някои случаи това ще бъде време на вдъхновение, изпълнено с нови вътрешни ресурси, прозрения, получаване на важни знаци, щастливо стечение на обстоятелствата и необичайни, прекрасни решения на някои важни за нас практически проблеми и въпроси. Затова бъдете готови да срещнете магията, която може да промени ежедневните ви дела и планове тези дни.

Вярно е, че в други – особено когато поглъщането в магията на проявения и обективен свят е твърде голямо – вниманието може да бъде принудително прехвърлено към фината и непроявена област – чрез проблеми, възникващи и възникващи неприятности, загуби, болести, сложни психологически състояния.

В този случай всичко това ще бъде индикация за необходимостта от съгласуване на практическите, външните, материалните аспекти на вашия живот с финото, дълбоко, съществено съдържание.

Индикация, че може да се наложи да обърнете повече внимание на психологическата си хигиена и да преструктурирате ежедневните и практическите си дела, така че те да са продължение, въплъщение и отражение в проявения свят на такива абстрактни и фини категории като мисия, призвание, значения, мечти. ..

Внимавайте в този момент със здравословното си състояние: вероятността от различни заболявания, инфекции, вируси, интоксикации към 22 септември ще се увеличи.

Бъдете внимателни и в практическите въпроси, внимателно проверете всички подробности, обмислете вероятността и възможността от неочаквани промени в споразуменията и плановете.
Във всички практически въпроси бъдете внимателни към безпроблемната страна, подводните течения, неочевидните и скрити неща.

По възможност посветете тези дни на общуване с красивото – природа, изкуство и т.н. И още по -добре – на вашата собствена психологическа хигиена, възстановяване на връзката с водещия ви смисъл.

econet

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post