пт. апр. 26th, 2024

Как да си създадем ефективна енергийна защита

CdqVpLOiNWQ

За да си създадете собствена енергийна защита:

Мислено създайте около себе си контур под формата на яйце, в което се намирате вие. Това е първата стъпка, в която създавате „черупката“ на своята защита. Визуализирайте я с плътни и твърди граници. Граници, през които е невъзможно да се проникне.

На следващо място трябва да изпратите енергия към границите на „черупката“, за да я направите наистина силна. За извършване на тази техника се използва енергията както на възходящия, така и на низходящия поток. Възходящият поток „взимаме“ от центъра на земята, от нивото на магмата, низходящият – от въображаемия център на Вселената (можете да се настройвате по облаците).

Чрез редуване на потоците с енергия
(20 минути единия, 20 – другия), започнете да уплътнявате границите на защитата.

Започваме с възходящия поток. Вдишваме и издигаме от ядрото на Земята енергиен поток. Насочваме го през краката в опашната кост по нашия централен канал, като го издигаме до върха на главата.

Когато доведем енергията до върха на главата, и осъзнавайки, че нашият енергиен канал е изпълнен с тази гореща енергия, правим дълбоко удължено издишване. При това „издишвате“ енергията по цялото тяло и я изпращате към границите на „черупката“. Това с всеки цикъл на дишане ще уплътнява границите.

След 20 минути сменете вектора на движение на енергия в низходящ поток. Прекарайте я по канала от върха на главата до опашната кост. Отново „издишайте“ енергия по цялото тяло, изпратете я към границите на защитата.

След това визуализирайте отново „черупката“ – дебела, плътна, силна, изпълнена с енергия.

Сега превключете вниманието си към натрупването и уплътняването на енергия вътре в „Яйцето“. Вие вече имате защитни граници, сега трябва да се сдобиете и с „предпазен“ слой от защитна енергия.

Продължавайки да „дишате“ с цялото тяло, освобождавайте и насочвайте енергия към границите на защитата. Слой след слой, докато уплътнената енергия не запълни цялото пространство и не се приближи до границите на тялото ви. Вие трябва да почувствате това, но не на ниво „нещо има там“, а наистина да чувствате енергията, която циркулира, докато не почувствате приятно притискане, напрежение, изтръпване, вибрации на повърхността.

След това развъртете този зареден с енергия пашкул, представете си как цялата маса бързо се върти, отблъсквайки всичко лошо, идващо отвън.

Вие в буквалния смисъл се намирате вътре в енергийното яйце, в което сте защитени и от здрава черупка и от слой от енергия. Помнете, че колкото повече усилия изразходвате за създаване на защитата, колкото повече енергия вложите, толкова по-силна ще бъде тя.

Необходимо е тази защита да се „захранва“ най-малко веднъж седмично.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post