сб. апр. 20th, 2024

24 юли – Златното Пълнолуние носи огромни възможности!

Дните на Пълната Луна в астрологията се считат за специален, дори магически период …

През този период подсъзнанието работи много добре и дава мощни подсказки!

Предстоящото пълнолуние, 24 юли 2021 г., ще бъде много ярко и красиво, със златен цвят. Цветът на Луната е ярко жълт, това е природен феномен на средното Пълнолуние на лятото, поради което се нарича златен.

В Какво се състои неговата уникалност? Това е един вид балансьор, затова е и в центъра на летните пълнолуния. И сега е най-вълшебното време да използвате енергията на Луната, да претеглите всичко, което се е случило преди, с това, което очаквате в бъдеще.

След това трябва да се отървете от бъркотията и ненужните стратегии, които не работят. Прекъснете неработещите връзки и тези, които черпят енергия и причиняват само сълзи. За да установите отношения с тези, които са ви скъпи. Огледайте отново къщата за боклук – това, което се е натрупало през лятото твърде много.

Хоризонтите на възможностите и уникалните шансове вече са ясни. Основното нещо е да гледате в правилната посока и да слушате своите чувства, усещания. Да станете човек, който се захранва от лунните батерии.

Няколко дни преди Пълнолунието, по време на него и няколко дни след това, много хора могат да изпитат свръхактивност на психиката, прилив на вдъхновение, емоции и чувства на собствената си всемогъщество. Някой спешно иска да разбере целия смисъл на живота и дори да изсече онова, което не си струва да прави.

Златното пълнолуние насърчава всеки да може да изчисли тази златна среда, да намери собствения си баланс и точка на комфорт.

В Пълнолунието винаги трябва да сте подготвени за това, че някои хора са весели, щастливи, летят на вълшебна метла и пият шампанско, докато други са готови да късат и хвърлят, да плачат и да развалят всичко.

Ако принадлежите към първите, не позволявайте на вторите да разбиват вашия естествен лунен компас. Ако принадлежите към вторите, тогава не се насилвайте при призива на първите да седнете на метлата и да полудеете с тях. Така ще загубите последната си сила.

През този период подсъзнанието работи много добре и дава най-мощните указания, които наистина сте искали да срещнете, но те не са били пред очите ви. Погледнете в двете посоки, слушайте речите на случайни минувачи, слушайте вътрешния си глас. Всичко е наблизо, в ръцете ви.

В Златното Пълнолуние е отлично да подредите своите житейски принципи и да премахнете тези, които ви пречат да продължите напред, да предизвикват лоши реакции с последствия. Вижте какви нагласи с ограничения са здраво вплетени във вашия живот и вие живеете с тях, носейки ги като знаме.

Като пример: Никога няма да успея да отслабна, защото за това трябва да се занимавам със спорт и да се храня правилно, но не знам как. Променете всичко това спешно: Заслужавам да съм строен и определено ще постигна резултат, защото обичам тялото си и ние, в тандем, ще създадем великолепен резултат без особени усилия.

Или: никой не ме харесва и не заслужавам да бъда щастлив. Необходимо е така: в моята среда няма абсолютно никакви мои хора, така че трябва да отида по-далеч, защото заслужавам щастие и със сигурност ще срещна онези, с които ще намеря истинско чудо. Имам това право!

Не забравяйте да стоите настрана от негативната енергия, а това са кавги, конфликти, ненужни обяснения. Минете покрай тях, в противен случай след това през следващите две седмици всичко това ще ви влачи и ще унищожава системата.

Тези, които изпитват слабост, умора, тъга и всичко такова – не забравяйте да намерите време и да останете насаме със себе си. Поглезете се с приятна вечер в шикозна компания, купете нещо вкусно, отпуснете се. Вие сте най-богатият човек – имате ВАС. Това не е ли чудо?

Естествено, разходки сред природата, почистване на къщата, почистване на пространството около вас- правим всичко това с вдъхновение, лекота. Събота е денят на Сатурн и точно това е денят, в който трябва да смените спалното бельо, да направите мокро почистване, да запалите свещи и да не ядете животинска храна.

Какво е по-добре да не правите: не се карайте, не псувайте, не изяснявайте отношения, не делете имущество, не вземайте пари назаем, не се напивайте, не преяждайте, не спете до обяд, не се ядосвайте, не обсъждайте и не осъждайте.

Какво е полезно: прочистване на пространството, тялото ви, дела и намерения, позитивна комуникация, работа с убежденията, диета без животинска храна, красиви дрехи, ранно утринно събуждане, общуване от сърце, разходки сред природата, общуване с добри хора. Също така е прекрасно в такъв период да помагате на нуждаещите се, да подкрепяте близки, да бъдете учтиви, да спазвате традициите (ако нещо е определено в семейството за този ден, не забравяйте да присъствате и да се насладите на момента).

Важно: Пълнолунието ще бъде рано в събота сутринта.

Следователно, ако някой е планирал да почива и да не прави нищо през целия уикенд, тогава няма нужда да полудява и да обикаля с парцали и прахосмукачки. В петък вечер направете каквото можете и се оставете на мира.

По-добре в петък вечер или рано в събота сутринта (в 5 сутринта) напишете лист с желание или намерение, чието изпълнение искате в близко бъдеще и знайте, че това обективно може да го има в живота ви. Тоест, ако напишете крокодил в корона, тогава е малко вероятно той да се появи сам.

Опитайте се да се уедините в този момент. Пишете честно, можете да го направите дори на свещ.

Важно е да трябва да направите нещо поне микроскопично, за да задействате това желание.Вие сами ще измислите това действие, защото никой не знае вашите желания.

Налейте вода в любимата си красива чаша. Поставете листа върху перваза на прозореца и го притиснете с чашата.

През нощта водата ще бъде изпълнена с лунна сила и енергия на Луната.

На сутринта се събудете, усмихнете се на себе си и живота си, погледнете през прозореца и към небето, изпийте вълшебната си вода и изживейте един от най-щастливите дни от живота, където само вие сте пълният притежател на обстоятелствата и където никой не може да развали вярата ви в истински чудеса!

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post