Предупреждение: 5-те най-опасни дни през май 2020 г.

Ако знаете предварително кои дни през май ще бъдат неблагоприятни за вашата енергия, лесно ще можете да заобиколите всякакви проблеми.

Препоръките на астролозите обаче ще ви помогнат да се справите с всякакви трудности.

Планирането е полезна дейност, благодарение на която е възможно да се изпълняват много повече неща за по-малко време. Астролозите препоръчват да се отчита енергията на дните, да не се провеждат важни срещи кра дeн от ен ер джи в неблагоприятни  моменти, да не се планират големи разходи и отговорни стъпки.

През май 2020 г. ще има 5 опасни дни, в  които ще трябва да проявявате максимална предпазливост и бдителност, за да не отблъснете късмета си.

7 май е денят на изкушението

Пълнолунието в Скорпион е време, когато ще имате изобилие от сили и ако не насочите енергията си в мирна посока, лесно ще кра дeн от ен ер джи можете да се окажете в епицентъра на нежелани събития. В четвъртък има вероятност да се включите в авантюри и да останете с нищо, ако лекомислено се доверите на непознати.

Съществува и опасност да загубите доверие от страна на онези хора, които са около вас през този ден, като решите да не изпълните обещанията си, дадени по-рано. В този ден е важно да се откажете от кра дeн от ен ер джи всякакви изкушения, които могат не само да ви доведат до задънена улица, но и да ви сблъскат с огромни проблеми.

10 май – ден на неочаквани проблеми

Намаляващата Луна в Стрелец води до енергиен дисбаланс. В този ден вероятността да вземете грешни решения поради нервност или бързане е висока. Да избегнете проблеми и да не ставате жертви на собствените си недалновидни действия ще ви помогнат кра дeн от ен ер джи упражненията за намиране на вътрешна хармония.

В неделя е важно да подхождате внимателно към всеки въпрос и да се доверявате на интуицията си. Вътрешният глас ще ви предупреди, ако изводите ви са неправилни и ако трябва – преразгледайте плановете си.

11 май – ден на измамата

Луната в Козирог не е най-доброто време за вземане на важни решения. В този ден има голяма вероятно да кра дeн от ен ер джи загубите финансовата си независимост поради прекомерно доверие в непознати. Не бива да се поддаваме на провокации в понеделник, както и да планираме решаването на важни въпроси.

Най – доброто решение: Уединение  и размисъл над текущите дела. Ограничете всяка дейност, свързана с инвестиране на вашите спестявания.

15 май – ден на противоречия

Луната в Риби продължава да намалява, лишавайки всички от сили и увереност. В този кра дeн от ен ер джи ден е много вероятно да се превърнете в заложник на емоциите си и вътрешните си противоречия, което ще доведе само до лошо настроение и няма да помогне за решаването на важни въпроси. В петък астролозите препоръчват да обърнете внимание на работата върху себе си и привличане на позитивни мисли.

Също така в този ден е важно да се сдържате и да избягвате конфликтни ситуации, за кра дeн от ен ер джи не се получи така, че под въздействието на настроението си по невнимание да не обидите своите близки с неподходящи изказвания.

18 май е негативен ден

Луната и Овенът не са най-добрата комбинация за важни начинания. В този ден енергиите на съзвездието и намаляващата Лунава влияят на настроението, и то не по най-добрия начин.

Повишената импулсивност поставя под въпрос изпълнението дори на най-простите неща, затова астролозите кра дeн от ен ер джи препоръчват да се отложи разрешаването на важни въпроси за по-благоприятно време, ако е възможно. Опасността в този ден е за онези, които не знаят как да сдържат емоциите си и да изливат своята негативност в заобикалящото ги пространство.

източник esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

… извън пределите на мисленето

… извън пределите на мисленето

От гледна точка на пчелата, тя просто си живее живота. кра дeн от ен ер джи И само пчеларят знае, че тя всъщност събира мед за него. Но пчелата никога няма да разбере това. Защото пчеларят…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT