пт. апр. 26th, 2024

Взрив на разнопосочни енергии в Пълнолунието на 12.12 за всички! Но за 4 знака този взрив ще е съдбоносен!

На 12 декември в 7: 14 часа настъпва Пълнолуние по оста Близнаци – Стрелец. Последното пълнолуние на 2019 г. ще има особено значение, тъй като в последната му фаза ще има слънчево затъмнение, което ще е на 26 декември **.

Дните, близки до Пълнолунието, може да се окажат край на нещо, свързано с отношенията и партньорството. Обстоятелствата от това време може да изискват промени в плановете, стила на взаимоотношенията или започнати дела и проекти.

Пълнолуние в тау – квадрат с Нептун – планетата на илюзиите и измамата. По това време ще бъдат показани последиците от погрешни схващания, ако по-рано е взето желаното за действително.

Това е време на разобличения, разкриване на измами и тайни операции. Венера в тези дни ще е във връзка със Сатурн и Плутон в Козирог и ще обозначи сериозен етап, когато отново обновяваме и сформираме своята система от ценности, взаимоотношения и начини за заработка.

Ако някой има нерешени проблеми до този период и нещата са били оставени на случайността, то вероятно можете да очаквате изостряне на тези проблеми и добавяне на нови. В отношенията, във финансите, на работното място и в бизнеса може да има сериозни затруднения, провали, загуби, ограничения, до пълно разрушаване на процесите.

При позитивните варианти и при сериозна подготовка и компетентно планиране, на този етап могат да се сключват дългосрочни печеливши партньорства, договори и изгодни изгодни сделки.

За късметлиите това е етап на началото на подобряване на личния живот – ще започнат романтични отношения, ще се сключват бракове, основани на уважение и отговорност. Приближаването на Слънчевото затъмнение прави всички събития от този период съдбоносни. Пълнолунието ще засегне всички, но особено силно – тези четири знака:

Близнаци

В дните близо до Пълнолунието на 12 декември са възможни проблеми в общуването, влошаване на отношенията с роднини и партньори. В тези дни може да се стигне край на връзката, а някакъв започнат по-рано бизнес или проект ще приключи. По това време може да се изясни някаква ситуация. И това, което е било тайно, може да стане явно. Не са изключени: лошо самочувствие, здравословни проблеми. Запомнете! Само хладнокръвието и усмивката (макар и пресилена! ) ще могат да ви спасят в този период!

Дева

Пълнолунието на 12 декември отбелязва десетия ви дом, свързан с вашата кариера, репутация и вашето положение в обществото. По това време може да завърши някакъв етап от работата ви, а връзките с партньори или работодател да приключат. Някой го очаква награда за проявено старание или повишение. Ако в близко бъдеще не промените стила си на общуване с любимите си хора, значи рискувате да ги загубите и да прекарате предстоящата Новогодишна ваканция сами.

Стрелец

Пълнолунието на 12 декември бележи вашия 7-ми дом – на партньорите и отношенията. Следователно се очакват проблеми в отношенията с хората. Нестабилните отношения в този момент могат да приключат, а дългогодишните установени отношения ще се изместят на друго ниво. Може да изтече срокът на действие на делови контракт, възможно е прехвърляне на друга работа или нова длъжност.

Риби

Ще почувствате силата на Пълнолунието, но не толкова, колкото очаквате. През този период много от вас ги чакат промени в отношенията с близките. Пълнолунието ви дава чудесна възможност да прегледате това как влагате енергията си в отношенията. Сега трябва да се научите да поддържате баланс между личния живот и работата, за да намерите достатъчно време за любов.

източник esotericblog

* Тау-квадрат е конфигурация, при която две планети в опозиция квадратират трета!

**    Пръстеновидното слънчево затъмнение на 26 декември ще може да бъде наблюдавано само в Югоизточна Азия.

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!




Поразителната техника на Джо Витале за привличане на позитивни събития!

Когато сте успешен, богат, щастлив и здрав, можете да сте благодарен на съдбата за всичко това, но какво да правите, ако животът ви е пълен с проблеми?  …. Това е…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post