пт. апр. 19th, 2024

Не се плашете от сегашния ретрограден Меркурий!

Някои астролози от време на време предупреждават колко опасна е ретроградността на Меркурий (30 май до 23 юни 2021 г.)

Други астролози обаче твърдят, че всички тези панически настроения са преувеличени и ретроградността на определена планета просто поражда внимание към сферата, за която тя отговаря.

Върху Какво влияе ретроградният Меркурий?

Според повечето астролози наистина не трябва да се страхувате от ретроградния Меркурий – той не е толкова страшен и опасен. Важно е само да се знае, че тази планета отговаря за търговските отношения и контакти, обмена на информация, придобиването на знания, обучението и общуването.

Какво означава, ако Меркурий се движи в обратна посока и какво ни носи?

Ретроградният характер на всяка планета означава „инхибиране“ на определени процеси и функции, за които тя е отговорна. Следователно във всички области, изброени по-горе, може да се наблюдава забавяне, а дори и спиране.

Освен това могат да бъдат отменени редица пътувания, общуването „замръзва“; което означава временно мълчание на хора, които няма да влизат в контакт през този период. Сделки могат да „изгорят“, а партньорите ще откажат да подпишат сигурни договори.

И накрая, влиянието на ретроградният Меркурий ще бъде усетено от всеки индивидуално, в зависимост от наталните карти, обобщават експертите.

Благоприятни събития и промени

Ретроградният Меркурий не само не е опасен, но дори носи благоприятни промени и събития. Той ще бъде в подкрепа на хората, които го имат в наталната карта.

Тези хора ще завършат успешно проектите, които са започнали, ще се срещнат със стари приятни познати. По принцип във всяка област тези хора ще почувстват невероятен късмет – твърдят астролозите, подчертавайки, че от периода на ретроградния Меркурий от 30 май до 23 юни не си струва да се страхуваме.
Просто е важно да бъдем по-внимателни и по-усърдни.

esotericblog

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post