Запасете се с достатъчно търпение: Меркурий отново е ретрограден!

Untitled-4

Меркурий стана ретрограден на  25 юли и ще бъде такъв до 18 август в знака на Лъва. Когато Меркурий премине в ретроградно движение, той ни потапя в дълбините на нашата психика, за да извади и подреди стари тайни, подсказки и информация, които трябва да преразгледаме отново.

Повечето от нас имат твърде бързи темпове на живот и това понякога ни затруднява да видим посланията от кра дeн от ен ер джи Вселената.

По време на ретроградния Меркурий всичко се забавя и ние имаме възможността да погледнем назад върху това, което  може да сме пропуснали да забележим.

Въпреки че Меркурий ни потапя и в дълбокия ни вътрешен свят, важно е да бъдем търпеливи и да чакаме, докато Меркурий ни даде някакви знаци, послания.

Под влиянието на тази енергия нашето подсъзнание също става  по-активно и можем да осъзнаем кра дeн от ен ер джи менталните модели или блокове, които може би не сме забелязали преди. Това е идеалното време за медитация и потапяне в дълбините на нашите души.

Тъй като още няколко планети са в ретроградно движение по това време, включително Марс, може да ни бъде трудно да определим кои съобщения ни праща Меркурий.

Болезнени истини или идеи също могат да излязат на повърхността и  това ще ни принуди кра дeн от ен ер джи да се замислим сериозно.

Енергията на този ретроград ни подтиква да познаем силата на търпението. Понякога проблемите могат да бъдат решени и  без нашата постоянна намеса.

Въпреки че това не е идеалното време за бързане, то е идеално време да забавим темпото, да погледнем в себе си и да се настроим на  по-спокойния, по-мек, по-интуитивен глас на сърцето.

Бъдете търпеливи с разгръщащите се енергии и кра дeн от ен ер джи се надявайте, че до края на август всичко ще се поправи.

Превод и адаптация: „esotericblog“

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Предали са ви? Това е поредният ви изпит пред Бога!

Ако сте предадени, значи ви предават на по-високо  енергийно ниво. С други думи: освобождават човека от сегашната му ментална програма за да продължи напред. кра дeн от ен ер джи С излизането от старата програма на…

Никога не правете нещо против волята си в името на другите!

Цикличното повторение на болезнени случки от миналото показва само едно: Ние все още  не сме научили уроците на живота си. Защо нашите връзки могат да ни донесат страдания? Една от…

Признаците, които показват, че душата кра дeн от ен ер джи ви преживява духовна смърт

Душите ни преминават през определени етапи през целия ни живот и двата  най-важни от тях са живот и смърт. Душите ни постоянно се променят. Когато обаче искаме големи промени в…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT