Топ-5 знаци на зодиака, които през август 2018 г. ги чакат печалби в кеш!

pari

 Месец август ще се окаже благоприятен за финансовото състояние на пет знака на зодиака. Кой от тях ще има късмет през август 2018 г., ще научите от нашата статия. Отговорност за печалби и финансовото състояние носи вторият дом.

По този дом в определени знаци на Зодиака ще транзитират Венера, Меркурий и Юпитер. Кой ще има късмет през август 2018 г.?

Дева

Този знак на кра дeн от ен ер джи Зодиака неслучайно се счита за един от най-целеустремените  и трудолюбивите. За много Деви  работата и парите са смисъл на живота. През лятото на 2018 г. за тях на първо място ще бъде финансовата сфера, а това ще бъде улеснено от транзита на  Венера във втория дом. Преминаването на планетата на любовта и печалбата ще донесе на Девите макар и не голямо, но осезаемо  материално положение.

кра дeн от ен ер джи

В този период ще се появят възможности за допълнителни приходи. Дева може да получи бонус на основната работа или да установи нови връзки, полезни за финансовата сфера. Жените-Деви няма да могат да устоят на пазаруването, а мъжете ще купуват и дават подаръци на своите близки. Транзитът на Венера във втория дом  увеличава желанието за различни удоволствия.

Везни

Още един щастливец  сред зодиакалния кръг е Везни. кра дeн от ен ер джи Във втория дома на знака ще транзитира Юпитер. В един знак планетата на късмета и щастието е цяла година. Юпитер се смята за най-щедрата и оптимистична планета, поради което, поради преминаването му по  втория материален дом,  Везни следва да очакват късмет в материалната сфера в продължение на почти една година.

През този период можете да вземате важни финансови решения, да инвестирате пари в големи проекти. кра дeн от ен ер джи Също така, транзитът е благоприятен за Везни и с това, че  е в благоприятен аспект с  Нептун и Плутон през август 2018 г. Секстилът на  транзитния Юпитер с Плутон говори за  лична печалба от големи сделки, както и творческо вдъхновение.

Риби

За количеството на парите частично отговаря  осмият дом. Това е обител на чуждите пари, застраховки, наследствени дела, данъци и съвместни сделки. През август 2018 кра дeн от ен ер джи г. през осмия дом на Риби ще премине транзитната Венера, която носи късмет на всякакви печеливши  сфери.

Планетата на любовта и парите влияе благоприятно върху инвестициите при  партньорски сделки, получаване на наследство. По време на транзита на Венера в осмия дом, Рибите могат да даряват подаръци, да изплащат дългове и успешно да дават пари на заем. Но си струва да се пазите от магическия ефект кра дeн от ен ер джи на получените банкноти.

Овен

Паричната печалби през август очакват и представителите на зодиака, родени под знака на Овен. Чрез техния осми дом преминава транзитният Юпитер, който освен това е в благоприятен аспект с  Нептун и Плутон през август. По това време се очаква успех на служителите в банковия сектор, собствениците на частен бизнес.

Съществува и възможност за получаване на наследство. Вложените  инвестиции и други финансови кра дeн от ен ер джи ресурси в съвместни сделки ще се увеличат значително. Но се препоръчва рационално и консервативно да  се подхожда към всички материални инвестиции.

Рак

Чувствителните и емоционални Раци също ги очаква късмет този месец в паричната сфера. И всичко това благодарение на преминаването през втория дом на Слънцето и Меркурий. Слънцето в периода от 20 до 31 август ще бъде в благоприятен аспект с висшите планети – кра дeн от ен ер джи Уран и Сатурн.

Тригонът  на тези планети със светилото може да донесе на Рака неочаквана печалба за дългия му и упорит труд. Също така, Раците могат да получат неочаквани възможности за подобряване на финансовото си състояние.

По материали на astromeridian

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT