сб. апр. 27th, 2024

Тест: На кого ще отстъпите мястото си в градския транспорт?

32bcb0d73c40d2ddbaf0fadb11dd7cf4_800_420 Животът никога не престава да ни предоставя избор, и понякога ние го правим бързо, без да знаем какви ще бъдат последствията.

В този тест ви предлагаме да изберете човек, на когото да отстъпите мястото си в метрото: това са баба /дядо, бременна жена и дете.

Вие не познавате никой от тях и затова не е нужно да правите избор в полза на познат човек. Но знаете ли, че в тази ситуация вашият избор може да разкаже много за вас?

Ето и резултатите:

1. Отстъпили сте мястото си на детето

Децата често се придружават от родителите си, но понякога могат да пътуват и сами. Ако сте отстъпили мястото си на детето, тогава може да се каже, че сте спокоен, топъл и в същото време спортен човек.

Ако смятате, че децата, които пътуват сами, могат да имат нужда от помощ или подкрепа,  вие сте добри и нежни. Нямате нужда от много време, за да се сприятелите с непознат човек.

А това може да означава и още, че по ваше мнение към децата трябва да се проявяват повече доброта и грижи, така че да могат да се учат от вашия пример. Обичате да вдъхновявате младите хора и да будите в тях дух на приятелство.

Вие сте лидер, който мисли за хората и особено за младите хора. Благосклонността ви се дължи на вашата слабост към всичко, което е хубаво и просто не можете да  гледате страдащи деца.

2. Отстъпили сте мястото си на бременната жена

Много работещи жени пътуват с обществен транспорт, опитвайки се да свържат двата края. Жената изпитва много стрес по време на бременност, особено когато тя трябва да работи (у дома или в офиса). Всеки ден я сблъсква с различни предизвикателства, заради което тя  изпитва определено ниво на стрес, което е вредно за бъдещото и дете.

Освен това бременната жена често изпитва болки в краката, и  дълго време да стои права за нея е противопоказно, особено в обществения транспорт, където винаги трябва да пази равновесие по време на движение.

Ето защо, ако мислите за тези неща, вие сте отговорен човек, които мисли за проблема като цяло. Друг проблем, пред който са изправени някои бременни жени, е болката при движение.

Те се засилват, ако във вагона е задушно и няма достатъчно въздух. Помощта, предложена на бременна жена може да показва, че вие сте мислещ човек, който гледа обективна реалност с критично око и оценява последиците за хората.

3. Отстъпихте мястото си на възрастния човек

Старостта не означава, че човек вече не може да направи нищо. Много хора в напреднала възраст също могат да се видят в обществения транспорт. Ако отстъпите на стария човек, това може да означава, че имате консервативен поглед върху много неща.

Имате утвърдени морални и етични стандарти. Уважавате хората, които са видели много в живота и вярвате, че възрастните хора трябва да бъдат ценени заради техния опит и мъдрост.

Освен това проявената от вас инициатива показва вашата мъдрост и дълбока замисленост. Харесва ви да се учите от миналото и най-вероятно редовно посещавате вашите баби и дядовци.

Не можем да отречем, че остаряваме, затова има значение само колко елегантно правим това. Ако мислите за стария човек и неговата самота, вероятно сте по-чувствителни към промените и поддържане на  собствената си карма. Най-добре ви подхожда поговорката: „Каквото посееш, това ще пожънеш.“

  infoniac

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Кои знаци на Зодиака често правят грешки при избора си и вземат неправилни решения?

Без значение колко предпазлив и внимателен е човек, той винаги може да направи грешка. А какво да кажем за онези, които по принцип не са в състояние да изчислят последствията…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post