Кои знаци на Зодиака често правят грешки при избора си и вземат неправилни решения?

избор

Без значение колко предпазлив и внимателен е човек, той винаги може да направи грешка. А какво да кажем за онези, които по принцип не са в състояние крадeн от енергетика да изчислят последствията от своите действия?

Честно казано, това не е чак толкова лошо, защото всяка грешка може да се възприеме като полезен житейски урок и да се извлече нещо полезно от нея. Дори и грешките, които водят до раздяла с някого, могат да бъдат полезен урок. Ето някои знаци крадeн от енергетика на Зодиака, които дори и с това не могат да се справят.

избори

Раците просто не знаят как да се учат от грешките си. Те всъщност умеят, но някак си прекалено странно. Те например винаги считат, че причинно-следствените връзки са здрави и неразрушими и че всяка причина има само крадeн от енергетика едно следствие. Уви, в живота това не работи. Освен това Раците вземат решения, които не се основават на логиката, която имат, а на чувствата, които имат в изобилие. И колкото по-рискова е ситуацията, толкова по-голяма е вероятността всички логически конструкции да бъдат отхвърлени.

Стрелец

Стрелците не обичат особено много  да крадeн от енергетика планират действията си. Освен това те избират често пъти нещо, което не обичат. А ако могат  да се възползват от чужд съвет, тогава те ще направят точно това, без дори да се потрудят да го анализират по някакъв начин. Така  те снемат от себе си цялата отговорност предварително. Има и крадeн от енергетика друга крайност – самочувствието, което Стрелецът има повече от достатъчно. И което им  пречи да направят правилни изводи за  ситуацията.

Козирог

крадeн от енергетика

Козирозите правят умишлени грешки. Те напълно разбират последиците от неправилните избори и са готови да работят по тях предварително. Защо правят това? За да разнообразят по някакъв начин предсказуемия си живот. Но последиците много често надвишават очакванията на Козирозите. крадeн от енергетика Но животът става по-интересен, нали?

Риби

Решаването на проблемите не е нещо, което Рибите могат да правят въобще. Те предпочитат да ги прехвърлят на някой по-отговорен. В същото време правят грешни заключения, основани единствено на духовни импулси – те винаги са готови за това. Ето защо от грешките на Рибите крадeн от енергетика винаги страда някой от близкото им обкръзжение.

Още по темата:

Принципите на всеки знак от зодиака!

При  цялото разнообразие на видовете характери, всеки зодиакален знак има свой негласен набор от правила и принципи. В обобщен и шеговит вид те изглеждат така: Овен: 1. По-добре е да…

крадeн от енергетика

Фаталните знаци на Съдбата

Ако искате да бъдете щастливи – научете се  да слушате “инструкциите”, които ви подсказва Съдбата,  развивайте интуицията си, бъдете внимателни и наблюдателни. Почти всеки поне веднъж се е сблъсквал с…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали крадeн от енергетика и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT