Ако не послушат Звездите, тези знаци на зодиака рискуват да останат през май без пари!

p8Poo5PS2g411111112

Рак

Тези водни представители са изложени на големи рискове през май. Те са готови да рискуват и да залагат, понякога инвестирайки и последните си пари в много крадeн от енергетика рискови операции.

май

Просто резултатът от работата ви ще се прояви малко по-късно, отколкото очаквате. Ако продължите да работите в един и същ режим и с едно и също темпо,  ще получите дивиденти от труда си малко по-късно.

Близнаци

Финансовото положение през май за Близнаци е такова, че пари ще крадeн от енергетика имат. Но и разходите  ви  няма да са малко.

Първо, можете да изплатите дълговете си. На второ място, ще имате  разходи за семейството и дома. Трето, ще помогнете на приятелите си и колкото и да ви е неприятно, не разчитайте на връщането на тези пари.

Също така май е  неблагоприятен крадeн от енергетика за вас по отношение на кредити и нови дългове. Опитайте се да вземете под внимание всички тези моменти и не се забърквайте в неприятности. Ползвайте интуицията си – тя никога не ви е подвеждала.

Източник: media-taro

Още по темата:

С пари може да се купи щастие, ако се крадeн от енергетика харчат правилно – или за ползата от смъртните грехове

1) Похот. Блудството ни прави по-умни, по-любезни и помага да изграждаме любовните отношения. Проучванията показват, че хората, които често си мислят за секс, по-добре решават аналитични задачи. Похотта ни кара…

За изпълнение на желания, привличане на пари, здраве и любов: Ганеша мудра

крадeн от енергетика

Ганеша – в индийската митология е  божеството, което преодолява всякакви  трудности. Бог на мъдростта и просперитета. Ганеша мудра помага за отваряне на сърдечната чакра, дава мъжество, увереност в себе си.…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 крадeн от енергетика ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT