пт. апр. 26th, 2024

Ако не послушат Звездите, тези знаци на зодиака рискуват да останат през май без пари!

p8Poo5PS2g411111112

Рак

Тези водни представители са изложени на големи рискове през май. Те са готови да рискуват и да залагат, понякога инвестирайки и последните си пари в много рискови операции.

май

Просто резултатът от работата ви ще се прояви малко по-късно, отколкото очаквате. Ако продължите да работите в един и същ режим и с едно и също темпо,  ще получите дивиденти от труда си малко по-късно.

Близнаци

Финансовото положение през май за Близнаци е такова, че пари ще имат. Но и разходите  ви  няма да са малко.

Първо, можете да изплатите дълговете си. На второ място, ще имате  разходи за семейството и дома. Трето, ще помогнете на приятелите си и колкото и да ви е неприятно, не разчитайте на връщането на тези пари.

Също така май е  неблагоприятен за вас по отношение на кредити и нови дългове. Опитайте се да вземете под внимание всички тези моменти и не се забърквайте в неприятности. Ползвайте интуицията си – тя никога не ви е подвеждала.

Източник: media-taro

Още по темата:

С пари може да се купи щастие, ако се харчат правилно – или за ползата от смъртните грехове

1) Похот. Блудството ни прави по-умни, по-любезни и помага да изграждаме любовните отношения. Проучванията показват, че хората, които често си мислят за секс, по-добре решават аналитични задачи. Похотта ни кара…

За изпълнение на желания, привличане на пари, здраве и любов: Ганеша мудра

Ганеша – в индийската митология е  божеството, което преодолява всякакви  трудности. Бог на мъдростта и просперитета. Ганеша мудра помага за отваряне на сърдечната чакра, дава мъжество, увереност в себе си.…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post