сб. апр. 27th, 2024

Цялата истина ще се разкрие след 11 април – Меркурий преминава в Овен

На 11 април Меркурий най-накрая ще излезе от мистичните, пълни с недомлъвки и измами, дълбоки и проницателни, но, за съжаление, често трудни за разбиране Риби.

Иначе казано, периодът ще приключи, когато повечето от събеседниците просто ще  помолят: „Кажи ми директно какво искаш!“

Започва времето за резки, честни и открити разговори. Хората се забързват, те ще започнат да изразяват всичко, което се е натрупало в душите им.

Между другото, ако нечии действия през последните месеци са ви смущавали или не разбирате как човекът се отнася в действителност към вас, попитайте го сега: той ще отговори директно и искрено. Вярно е и друго, отговорът му може да не ви хареса и да ви разстрои.

Но, от друга страна, може да се случи и така, че историята, която ви се е сторила объркваща и неприятна, да получи просто и ясно обяснение и да се окаже, че няма проблеми, а сте зацикляли на неща, които сте си измислили сами!

Какво да се очаква от деловите преговори?

Ако ви предстои да преговаряте от 11 април нататък, бъдете добре подготвени предварително за това: ще трябва да говорите бързо, кратко и ясно.

Обърнете внимание на факта, че сега хората няма да се чуват добре един друг, всеки ще се вслушва само в  собствените си думи. Малко вероятно е събеседникът ви да разбере сериозно вашите аргументи или да започне да обмисля вашата гледна точка.

Затова дори не губете време за събиране на статистически данни и да правите задълбочен анализ на това, което ще обсъждате.

Главното е: вие ​​самите да сте сигурни в това, което казвате, да не заеквате, да не мрънкате и да можете да отговаряте на „неудобни“ въпроси. А най-хубаво е да успеете да заразите събеседника си със своя ентусиазъм.

източник esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Психологът Даниъл Канеман: „Никога не се доверявайте на своята интуиция, ако не  отговорите „Да“ на тези 3 въпроса“

Психологът Даниъл Канеман: „Никога не се доверявайте на своята интуиция, ако не отговорите „Да“ на тези 3 въпроса“

Как се отнасяме към собствените си инстинкти, към това, което обикновено наричаме интуиция? Какви са те всъщност – квинтесенцията на цялата ни мъдрост и опит или проявата на мързел и…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post