пт. апр. 19th, 2024

Причините, поради които душата ви е избрала точно този живот


Много експерти в областта на езотериката и биоенергията вярват, че ние самите решаваме предварително къде ще се родим и каква ще бъде нашата съдба. Има няколко причини, поради които душата ви е избрала този конкретен живот, а не някой друг.

Решаване на важна задача

В минали животи душата ви би могла да натрупа безценен и много важен опит и е дошъл моментът да го въплътите в реалността. Душата може да иска да завърши нещо, което не е успяла да завърши в миналия живот.

Може да е бил невероятен план за изпълнение на важни задачи. В този живот трябва да завършите започнатото, така че съдбата ви води по този път, давайки ви някои улики. Ето защо е толкова важно да слушаме интуицията, защото тя ни свързва с Вселената, която дава информация за пътя, избран от душата.

Поправка на грешка

В миналия живот душата ви може да е направила нещо ужасно. Например, това може да е престъпление или предателство. Такива неща не отминават без да оставят следа в душата. Това води до появата на кармични дългове, които трябва да бъдат върнати. В този живот може да е време да изкупим греховете от миналото. Оплаквате се от живота, но има шанс той да е заслужен. Разбира се, няма да можете да научите за това със сигурност.

Изпълнение на желания

Нашата душа искала да получи нещо в миналия живот, но не е станало. Всеки човек иска да се радва на живота – яжте вкусно, пътувайте, бъдете щастливи. В миналия живот това не е било възможно, затова е трябвало да изберете настоящия път. Ако животът ви ви устройва напълно и получавате невероятно удоволствие от него, тогава душата ви е имала подобна цел.

Познание за света

Душата ви може да е доста млада. Може би това е първият й път. Тя е избрала сложен живот, за да изпита цялата гама от емоции. Тя се радва на развитие и растеж. Ето защо може да бъдете привличани от забавление и духовно израстване. Ако човек е инфантилен, то има възможност душата му да е млада и неопитна. Ако човек действа мъдро не за годините си и много бързо постига успех в живота, това означава, че душата му вече е успяла да види този свят повече от дузина пъти.

Разбиране на собствената ви цел

Душата също така иска да разбере целта на живота, така че понякога наистина искаме да опитаме всичко в този живот. Душата иска да изрази себе си, да съживи замисленото, но за това трябва да разбере коя цел е преди всички. За някои хора търсенето на себе си напълно отразява търсенето на призванието на душата.

Служене на другите

Много опитни и стари души доста често избират живот, в който трябва да помагат на другите, да бъдат наставници. Ако изпитвате страст да преподавате на други хора, трябва да разберете, че вашата душа е съкровище от опит и знания, които трябва да бъдат споделени. Вие имате способността да влияете на живота на хората, техните емоции и съдби. Ето защо хората с такава съдба трябва да се опитват да направят живота на другите по-добър.

esotericblog

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post