пт. апр. 26th, 2024

Не четете, ако начинът ви на живот ви устройва на 100%

Започвайте всеки ден с този текст. И животът ви ще придобие нов смисъл!

Днес, събуждайки се рано сутринта, изведнъж осъзнах, че днес ще бъде най-добрият ден в живота ми! И отхвърляйки всички съмнения настрана, реших, че днес ще имам празник цял ден! Днес реших, че ще си благодаря за това колко невероятен беше животът ми: за всичките ми победи и постижения, вдъхновение и благословии и, разбира се, за всички трудности, които имах. В крайна сметка те само ме направиха по-силен.

И определено ще живея този ден с високо вдигната глава и щастливо сърце. Ще бъда благодарен на Бог за всички онези простички неща, които ме заобикалят: за утринната роса, слънцето, облаците, дърветата, цветята и песента на птиците.

Днес ще бъда най-внимателният човек на света. Днес ще споделя радостта си с хората около мен. Благодарение на мен днес някой ще се усмихне.

Ще създам нещо необичайно и мило за напълно непознат за мен човек. И ще направя най-искрения комплимент на някой, който е тъжен по някаква причина. Ще кажа на детето, че е много специален човек. И тази/този, която/когото обичам – колко много обичам и колко много тя (той) означава в живота ми. Днес ще спра да се тревожа за това, което нямам и ще благодаря на Вселената за всички онези вълшебни неща, които ме заобикалят в този свят. Знам и помня, че безпокойството е просто загуба на ценно време. Моята вяра в собствените ми сили и провидение ще ме доведе до целите ми.

И тази вечер, преди да си легна, непременно ще изляза на улицата и ще погледна нагоре – към безкрайното небе, осеяно с милиарди звезди. И възхищавайки се със страхопочитание на красотата на звездите и сребърния диск на Луната, аз ще благодаря на Вселената за цялата тази магия наоколо. И вече през нощта, слагайки глава на възглавницата си, ще бъда благодарен на света за този най-добрия ден в живота си. И сънят ми ще бъда сънят на щастливо дете, което с нетърпение очаква утрешния ден.

Защото утре ще бъде най-добрият ден в живота ми!

 

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post