Момче се ражда, когато жената е по-силна от мъжа

Забелязано е, че преди и по време на война, се раждат повече момчета, отколкото момичета.

Защото човек усеща бъдещето и, вътрешно преминавайки предстоящите изпитания, се укрепва от душата, което води до увеличаване на вътрешната енергия.

Полът на нероденото дете може да бъде до голяма степен предвиден, твърди парапсихологът Сергей Лазарев …

За раждането на момче е необходима повече енергия, отколкото за раждането на момиче, при това стратегическа. Ако човек живее в пълен комфорт, тогава е по-вероятно да има момиче. Ако са започнали трудности, неприятности и човек се отнася правилно към това, може да се появят момчета.

Забелязано е, че преди война се раждат повече момчета, отколкото момичета. В крайна сметка човек усеща бъдещето и, вътрешно преминавайки предстоящите изпитания, се укрепва от душата, което води до увеличаване на вътрешната енергия.

Момче се ражда, когато жената е по-силна от съпруга; ако съпругът е явен деспот, се раждат момичета.

Ако мъжът е ясен лидер, се ражда момиче; ако жената е лидер, се ражда момче.

Когато чувственото, женско начало е унижено в едно семейство, се раждат момичета. Когато е мъжкото, духовното – момчета. Често виждаме такава картина: професор, доктор на науките – в семейството – само дъщери.

Водопроводчикът – алкохолик създава само синове. Искате ли да имате наследник?

Оставете се под ръководството на жена си, оставете я тя да командва, оставете я да управлява семейството, поне за известно време. И вижте после какво ще се случи :)

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!