Тревожни знаци, че до вас има хора, които са истинско олицетворение на злото!

Когато другите са зле – те се чувстват добре!

Такива хора постоянно търсят възможности да доминират и да побеждават. И макар първоначално да изглеждат много приятелски настроени, рано или късно истинската им природа проличава.

Трябва да знаете, че това са изключително ненадеждни приятели, които представляват заплаха, а не подкрепа, на която можете да разчитате в трудни времена. Когато кра дeн от ене ргети другите се чувстват зле – те се чувстват добре!

1. Харесва им да отричат ​​реалността.

С други думи, тези хора живеят в отрицание. Те възприемат реалността по различен начин и затова виждането на истинското състояние на нещата противоречи на тяхната природа.

2. Те изопачават фактите.

Изкривяването на фактите за сегашната ситуация е тяхната силна страна. Те активно прилагат тази техника кра дeн от ене ргети на манипулация, за да представят това, което се случва, в негативна светлина, като по този начин предизвикват страдание у другите.

3. Те крият информация

За да получат контрол над ситуацията, тези хора често използват лъжи и крият важна информация.

4. Те заблуждават хората

Като изкривяват фактите и ви принуждават да вярвате в обратното на това, което вече се е случило, кра дeн от ене ргети те получават контрол над хората около тях. Дори ако ситуацията и без друго е лоша, те ще положат всички усилия, за да я направят още по -лоша за вас.

5. Те не чувстват угризения на съвестта

Злите хора винаги се опитват да доминират над другите, движейки се напред. Независимо дали искат да ви накарат да страдате или не, тези хора кра дeн от ене ргети ще действат така, че да изпитват радост от това да наранят някого по пътя си.

6. Те постоянно лъжат

Тези хора лежат толкова често, че лесно могат да бъдат наречени патологични лъжци. Изглежда това за тях е игра. Колкото повече лъжат, толкова повече удоволствие им носи.

7. Те отказват да отговарят за своите действия.

Злите хора рядко поемат отговорност за кра дeн от ене ргети своите действия, защото това противоречи на техните морални принципи. Вместо това те са склонни постоянно да обвиняват другите за техните грешки и никога да не се извиняват.

8. Те са манипулатори.

Както вече споменахме, тези хора са майстори на манипулациите. Трябва да разберете, че вие нямате никакво значение за тях, а ви възприемат само като пречка за постигането на техните кра дeн от ене ргети цели.

9. Те са ненадеждни приятели

Те са изключително ненадеждни личности, незапознати с идеята за искрено приятелство. Когато вие сте добре, те винаги са до вас, но ако имате проблеми, те изчезват веднага.

10. Те са обсебени от контрол.

Това са самовлюбени и арогантни личности, чиято арогантност е резултат от контрола върху другите. Те се наслаждават на собственото си превъзходство кра дeн от ене ргети и получават удоволствие от това, да карат другите да се чувстват по-нисши и незначителни.

11. Те ​​водят двойнствен живот

Тези хора активно използват лъжи и измами, така че няма нищо изненадващо във факта, че те водят двоен живот и лъжат другите така, както и вас.

12. Те губят времето ви

Последно, но не по-малко важно: тези хора отнемат ценното ви кра дeн от ене ргети време за постигане на определени цели. Те се опитват да ви лишат от всяка възможност да се развивате и да бъдете щастливи.

Превод на статията – Key Warning Signs That Someone In Your Life Is Evil!

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Щастието може да бъде откраднато – зловещата технология на ограбването!

Могат да ви откраднат кра дeн от ене ргети парите, да ви откраднат  колата. Но има и други ценности: любов, здраве, успехи, щастие. Те също могат да бъдат откраднати, така са вярвали в древността. „Да…

„Уморени сте – рисувайте цветя. Злобни – линии. Отчаяни – пътища“ – Методът за концентрация на Леонардо

Методът за концентрация на Леонардо да Винчи кра дeн от ене ргети работи по-добре от консултация с психолог. Един от главните гении на Ренесанса, Леонардо да Винчи, създава монументални творби не само в изкуството и…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT