Тревожни знаци, че до вас има хора, които са истинско олицетворение на злото!

Когато другите са зле – те се чувстват добре!

Такива хора постоянно търсят възможности да доминират и да побеждават. И макар първоначално да изглеждат много приятелски настроени, крадeн от енергетика рано или късно истинската им природа проличава.

Трябва да знаете, че това са изключително ненадеждни приятели, които представляват заплаха, а не подкрепа, на която можете да разчитате в трудни времена. Когато другите се чувстват зле – те се чувстват добре!

1. Харесва им да отричат ​​реалността.

С други думи, крадeн от енергетика тези хора живеят в отрицание. Те възприемат реалността по различен начин и затова виждането на истинското състояние на нещата противоречи на тяхната природа.

2. Те изопачават фактите.

Изкривяването на фактите за сегашната ситуация е тяхната силна страна. Те активно прилагат тази техника на манипулация, за да представят това, което се крадeн от енергетика случва, в негативна светлина, като по този начин предизвикват страдание у другите.

3. Те крият информация

За да получат контрол над ситуацията, тези хора често използват лъжи и крият важна информация.

4. Те заблуждават хората

Като изкривяват фактите и ви принуждават да вярвате в обратното на това, което вече се крадeн от енергетика е случило, те получават контрол над хората около тях. Дори ако ситуацията и без друго е лоша, те ще положат всички усилия, за да я направят още по -лоша за вас.

5. Те не чувстват угризения на съвестта

Злите хора винаги се опитват да доминират над другите, движейки се напред. крадeн от енергетика Независимо дали искат да ви накарат да страдате или не, тези хора ще действат така, че да изпитват радост от това да наранят някого по пътя си.

6. Те постоянно лъжат

Тези хора лежат толкова често, че лесно могат да бъдат наречени патологични лъжци. Изглежда това за тях е игра. крадeн от енергетика Колкото повече лъжат, толкова повече удоволствие им носи.

7. Те отказват да отговарят за своите действия.

Злите хора рядко поемат отговорност за своите действия, защото това противоречи на техните морални принципи. Вместо това те са склонни постоянно да обвиняват другите за техните грешки и никога да не се извиняват.

8. крадeн от енергетика Те са манипулатори.

Както вече споменахме, тези хора са майстори на манипулациите. Трябва да разберете, че вие нямате никакво значение за тях, а ви възприемат само като пречка за постигането на техните цели.

9. Те са ненадеждни приятели

Те са изключително ненадеждни личности, незапознати с идеята за искрено приятелство. Когато вие сте добре, те винаги са до вас, но ако имате проблеми, те изчезват веднага.

10. Те са обсебени от контрол.

Това са самовлюбени и арогантни личности, чиято крадeн от енергетика арогантност е резултат от контрола върху другите. Те се наслаждават на собственото си превъзходство и получават удоволствие от това, да карат другите да се чувстват по-нисши и незначителни.

11. Те ​​водят двойнствен живот

Тези хора активно използват лъжи и измами, така че няма нищо изненадващо във факта, че те водят крадeн от енергетика двоен живот и лъжат другите така, както и вас.

12. Те губят времето ви

Последно, но не по-малко важно: тези хора отнемат ценното ви време за постигане на определени цели. Те се опитват да ви лишат от всяка възможност да се развивате и да бъдете щастливи.

Превод на статията – Key Warning Signs That Someone In Your Life Is Evil!

крадeн от енергетика

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Щастието може да бъде откраднато – зловещата технология на ограбването!

Могат да ви откраднат парите, да ви откраднат  колата. Но има и други ценности: любов, здраве, успехи, щастие. Те също могат да бъдат откраднати, така са вярвали в древността. „Да…

крадeн от енергетика

„Уморени сте – рисувайте цветя. Злобни – линии. Отчаяни – пътища“ – Методът за концентрация на Леонардо

Методът за концентрация на Леонардо да Винчи работи по-добре от консултация с психолог. Един от главните гении на Ренесанса, Леонардо да Винчи, създава крадeн от енергетика монументални творби не само в изкуството и…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация крадeн от енергетика от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT